Én nagyon vártam, hogy jöjjön ez a változás, sosem volt favoritom az alter Petőfi, és február óta kezdtem el figyelni, hátha szakmailag valami jó sül ki belőle, hátha ragadt valami Pető Zoltánban a Class, Music, Roxy rádiókban, hátha nem lehet elcseszni a Rádió 1 Top500-as lista zenéivel egy rádiót.
Hát de, el lehet. Ez szánalmas. Minden szinten.
Bugyuta, rádióba nem való műsornevek, elavult, koncepciótlan műsorrács (10-től kívánságműsor, 13-tól zenei válogatás?), a szerkesztőknek fogalma sincs arról, milyen a jó clock, se arról, hogy milyennek kell lennie egy szignálparknak, se arról, hogy mit kell kezdeni a magyar dalokkal, és úgy tűnik, arról se, milyen egy jó morning show.
Minden 2., 3. zene magyar? Recurrent dallal órát kezdeni állandóan? 5-6 közt alter vonal, amúgy pop? Dalonként műsorszignál, station id-k nélkül? Ákos arculat továbbra is?
Nem hiszem, hogy ez már javulni fog, ezért írtam le már reggel. Ez a rádió szakmailag konkrétan rossz. Nemcsak "jobbat vártam", tényleg hallgathatatlan.
Programminghoz értő szakember kellett volna ide, nem olyan "volt már párszor mikrofonnál". Hírstúdióban.