RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#155036  Szerző: markfelt

Richmonde írta:Biztosan lesz hallgatói vándorlás, a nagy kérdés az, hogy lesz-e annyi új, mint amennyi távozik. Úgy gondolom, ha teljesen elhagyják főműsorból a magyar, meg nem értett zenei megfejtéseket, akkor esélyes lehet egy korrekt bázis felépítésére. Lassan a PTY-t is átlehet írni Pop M-re...
Sajnos nem hagyták el. Sőt, 5-6 között dedikált, névtelen sáv is van nekik "na, akkor most játsszunk ilyen zenét" alapon.
 #155035  Szerző: markfelt

Hallgatói SMS-ek 90%-a az, "hogy hol a régi stáb és mi ez a szar?", szakmaiatlan módon be is olvassák őket, és a legmegdöbbentőbb a válasz: "NEM TEHETÜNK RÓLA, ÍGY ALKULT!"

Hát én beszarok! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :o :o :gülü: :gülü: :gülü: :gülü:

Ez sem Leviék sara, hanem a főszerkesztőé. Ilyet nem lehet mondani egy rádióban.
 #155034  Szerző: Richmonde

Biztosan lesz hallgatói vándorlás, a nagy kérdés az, hogy lesz-e annyi új, mint amennyi távozik. Úgy gondolom, ha teljesen elhagyják főműsorból a magyar, meg nem értett zenei megfejtéseket, akkor esélyes lehet egy korrekt bázis felépítésére. Lassan a PTY-t is átlehet írni Pop M-re...
 #155033  Szerző: adam1400

oldman írta:Peller Mariann és Szakál Miki sosem voltak rádiósok. Iller Bálint nem sokat tud ezen szépíteni majd délelőtt.
Mariann volt a Kukoriba. Nekem tetszik a páros és Mikit ismerem az RTL-ből :D

Az komoly h Iller is idejött :D még kik jönnek? Az komoly lenne ha Petra,Szili és Tomi is idejönne,mivel én azt hittem hogy a R1-re mennek.
 #155031  Szerző: LuciFerko

20 perc hallgatás után: :ayfkm:
 #155030  Szerző: oldman

admin írta:Igen, a műsorvezetőkkel van a legkisebb baj. A programming rossz, alapjaiban.

Nem lesz ez rövid életű. Azt hiszem, most már vannak hallhatottsági elvárások is. Kétlem, hogy így fenyegetés lenne az új Petőfi a többi rádiónak, hacsak nem gondolják újra.

El lehet bújni amögé, hogy "nem célunk versenyezni", de akkor meg csak annyit mondok, ez simán szar.
:-D
És az " ez simán szar", pozitív kritika.
 #155029  Szerző: markfelt

Igen, a műsorvezetőkkel van a legkisebb baj. A programming rossz, alapjaiban.

Nem lesz ez rövid életű. Azt hiszem, most már vannak hallhatottsági elvárások is. Kétlem, hogy így fenyegetés lenne az új Petőfi a többi rádiónak, hacsak nem gondolják újra.

El lehet bújni amögé, hogy "nem célunk versenyezni", de akkor meg csak annyit mondok, ez simán szar.
 #155028  Szerző: oldman

Kicsit sajnálom őket, mert mindenki savazza a reggeli triót.
A főnökük a barom, hogy ezt jónak ítélte meg, és egy országos rádióba engedte. Ez egyes helyi rádiókban is kevés lenne. Peller Mariann és Szakál Miki sosem voltak rádiósok. Levente azt hozza, amit tud, de a Rádió 1-ben a háttér és a brand erősebb volt, és sokkal jobban volt szabályozva. Tényleg rengeteg a hiba. Nincs egy bakimentes közlekedési blokk, vagy egy egyszerű játék promo. Adminnak igaza van, ez pocsék. Iller Bálint nem sokat tud ezen szépíteni majd délelőtt.
 #155027  Szerző: markfelt

Én nagyon vártam, hogy jöjjön ez a változás, sosem volt favoritom az alter Petőfi, és február óta kezdtem el figyelni, hátha szakmailag valami jó sül ki belőle, hátha ragadt valami Pető Zoltánban a Class, Music, Roxy rádiókban, hátha nem lehet elcseszni a Rádió 1 Top500-as lista zenéivel egy rádiót.

Hát de, el lehet. Ez szánalmas. Minden szinten.

Bugyuta, rádióba nem való műsornevek, elavult, koncepciótlan műsorrács (10-től kívánságműsor, 13-tól zenei válogatás?), a szerkesztőknek fogalma sincs arról, milyen a jó clock, se arról, hogy milyennek kell lennie egy szignálparknak, se arról, hogy mit kell kezdeni a magyar dalokkal, és úgy tűnik, arról se, milyen egy jó morning show.

Minden 2., 3. zene magyar? Recurrent dallal órát kezdeni állandóan? 5-6 közt alter vonal, amúgy pop? Dalonként műsorszignál, station id-k nélkül? Ákos arculat továbbra is?

Nem hiszem, hogy ez már javulni fog, ezért írtam le már reggel. Ez a rádió szakmailag konkrétan rossz. Nemcsak "jobbat vártam", tényleg hallgathatatlan.

Programminghoz értő szakember kellett volna ide, nem olyan "volt már párszor mikrofonnál". Hírstúdióban.
 #155026  Szerző: kukac

oldman írta:A szignálok erőtlenek, nem illenek a zenékhez. A rádió elveszítette a vagányságát. A reggeli műsorról még nem lehet szakmai véleményt mondani, de elsőre minden hibájával együtt, Buda Marcinak ez jobban állt, jobban pörgött, mint a három mókus.
Reggel 7-es kezdés: alan walker - faded. Majdnem visszafeküdtem csicsikálni még egy picit.
  • 1
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 625