RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#155198  Szerző: Roger

Olyan érzésem volt éjjel mint ha a Class-t hallgatnám. 'De LEHET nagyon előre ugrottam az időben' Ejnye-bejnye~ingyom-bingyom.
 #155196  Szerző: pébégáz

Kb. két órát hallgattam eddig összesen a megújított Petőfit. A belassított szignál a hírek előtt eléggé szokatlan, maradhatott volna úgy, ahogy eddig. Az arculattól teljesen elüt, hogy Varga Jánossal konferáltatták fel a műsorokat. A zenei "szerkesztés" is néha érdekes, pl. Wellhello után egy Greenday. Egyébként nem rosszak a zenék. A délutáni és az esti sávot még nem hallgattam. Egyelőre azt mondom a Petőfire: szódával elmegy. Régebben a kedvencem volt, most inkább csak háttérrádiónak kapcsolnám be.
 #155192  Szerző: bd95

Note to self:
Peller Marian mi az istennek van ott? De tényleg mit csinál azon kívül, hogy rohadt kínosan helyesel és ühümözik? Ki tud ez forrni, de nagyon gyorsan tisztázni kéne a szerepeket
"A programot követően a Petőfi összes legújabb epizódját(!!!) hallhatják a kedves hallgatók" :gülü2: Nem, attól hogy a Kossuth rádiós halott bácsi olvassa föl, és ráadásul ezt, nem lesz közszolgálatibb.
Kész lett az Eszembe jutottál kickoffja :lol:
A hírek vége szignál már változott, nem előnyére. Jujjderossz. És mintha a reggeli hírek eleje visszagyorsult volna. Most a 10 órási nem. Holnap kiderül.
Szignálok, station voice-ok továbbra is gyalázatosak. Ez nem arculat.
Miért kell minden id-ben legalább hétszer elmondani, hogy életedritmusa?
 #155186  Szerző: oldman

Azért a nap végére a fos-szartól eljutottunk a nem is rosszig a vélemények alapján. Nem gondolnám, hogy a következő mérések jobb eredményt hoznának majd. A "műsorok" nem szólnak semmiről. Nem jobb, talán csak néhány helyi rádiónál egyelőre. A szignálok nagyon gyengék, a mikrofon hang mintha nem lenne processzálva. Legyünk őszinték, hogy egy országos rádiótól elvárható lett volna , hogy nincsenek ilyen hibák. A műsorajánlók mérhetetlen gyengék, mintha egy 8 éves gyerek írta volna. A rádió legjobban hangzó része a power introk. A mostani Petőfin is jól mutatna egy Horváth Gergő esténként. A késő este rendben volt, bár néha elég erőltetett volt a mix.
Biztosan csak engem zavar, de egy országos, ráadásul állami rádióban elvárható lenne az éjszakai hírek és az éjszakai műsorvezetés, akár "élőben" is.
 #155184  Szerző: bd95

Én csak azt nem értem, és nem is nagyon fogom tudni megérteni, hogy amíg eddig volt egy jól működő, bevált, tényleg hallgatható rádió, normális műsorokkal/műsorvezetőkkel/szignálparkkal, zenei arculattal (ez utóbbi nyilván véleményes, de nekem pl a classosodás előtti zenei világ tökre bejött, lsd Zóna, Petőfi DJ, meg úgy egyébként) akkor azt miért kell szétb.szni? Persze, tudom a választ, költői is a kérdés, de akkor se értem meg. Elkeserítő. :( :(
 #155183  Szerző: tomee

Amúgy az a fájó, hogy minimális dolgokon cseszik el a dolgokat, mint pl. ez a névadás.

Azért ez annyira magyar, hogy az embernek ténylen külön úgy kell drukkolnia egy saját, sok-sok adópénzéből fenntartott adónak, hogy annak ellenére ne legyen teljesen szar, hogy egyébként totál nyilvánvalóan dilettáns emberek vezénylete alatt történik az egész. :D
 #155182  Szerző: Jozsfm964

Abszolút hungarikum, hogy minden este drogdiszkós mosógéphouse kell a rádiókba, lásd DiscoShit, Music Killers, Niterise stb. Semmiféle kutatás nem igazolja, hogy erre van szükség.

Egy mainstream mix "nappali zenékkel" más tészta. Színesíti az esti sávot, presztízsértéke van, mégsem rontja a share%-t.[/quote]

Drogdiszkós mosógép house... Na ennyire beszűkültek ne legyünk. Számos külföldi rádióadóban reggel hatig mennek a mixek, és van rá igény. Mint ahogy a technora is volt igény, és ez az éjjeli sávban bőven elfér, mivel más hallgat akkor rádiót és más napközben... Na de ezentúl ezt se kell hallgatni :)))
 #155181  Szerző: Milán

El RONTOM a Petőfit, fel BONTOM a szerződést a használható emberekkel :troll:
 #155180  Szerző: szabogabor10

tomee írta:Ugyanakkor a névadásokért járna egy külön seggberúgás. "Rontombontom..." komolyan.... miért? hogyan? :D
Ez nekem is nagyon bántja a fülem. Olyan gyerekes.
 #155179  Szerző: tomee

Ugyanakkor a névadásokért járna egy külön seggberúgás. "Rontombontom..." komolyan.... miért? hogyan? :D
  • 1
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 627