RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155244  Szerző: kukac

adam1400 írta:
engem érdekelne,azért kérdeztem tőletek :D
amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?[/quote]
itt azt írják, hogy csak ősszel fog elindulni.
 #155243  Szerző: Milán

Lendix (vagy Iván - ugyanaz??) még mindig nem tud leállni az oldalukon. :shock:
 #155242  Szerző: adam1400

szabogabor10 írta:
janos01 írta:
Dawe1797 írta:Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.
Szerintem nem fog ma este. Ezek még tényleg nem tudják, hogy mikor indulnak.
Én is így látom. Lehet még nem tudták összekaparni a műsorvezetőket.
engem érdekelne,azért kérdeztem tőletek :D

amúgy 11-én dőlt el hogy R1 lesz,ez pont 3 hét,asszem a Rocknak is ennyi volt,de hogy megint a Rockhoz hasonlitsam ott is 3 nap tesztadás volt,és a R1-en ma telik le,vagy van rá valami szabály hogy hány napig van tesztadás?
 #155239  Szerző: szabogabor10

janos01 írta:
Dawe1797 írta:Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.
Én is így látom. Lehet még nem tudták összekaparni a műsorvezetőket.
 #155238  Szerző: janos01

#155236  Szerző: Dawe1797

Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.
 #155233  Szerző: markfelt

adam1400 írta:Na láttok esélyt hogy holnap elindulnak? Vagy a Rádió1 nevű nick az troll volt? Mert ő írt 1-jét.
Igazából tökmindegy, nem? Ennyit nem ér.
 #155232  Szerző: adam1400

Na láttok esélyt hogy holnap elindulnak? Vagy a Rádió1 nevű nick az troll volt? Mert ő írt 1-jét.
 #155203  Szerző: Gr3g0ry

Ezért jó inkább tematikus oldalakat böngézni ott kevesebb baki van.
 #155199  Szerző: BroCreSt

admin írta:A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven.
"DJ FM néven ismertté vált."
"Az adó neve végül Rádió 1 lesz."
  • 1
  • 982
  • 983
  • 984
  • 985
  • 986
  • 1044