RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155445  Szerző: zenefalo

Szerintem egészségtelenül el vannak szállva maguktól. Annak idején, amikor Rise fm vs. Pont fm-mizéria volt, szidták a Rise fm-et burkoltan. :hit:
 #155444  Szerző: asr27

szerintem tök gáz az egész. ez a simi birodalmas szarság is szánalmas.
Music Fm és a Class helyébe csinálnék valami vajnás hanganyagot. lehet, hogy akkor simi birodalom volt, de most meg vajna birodalom van, sajnos.
 #155443  Szerző: szabogabor10

Milán írta:Itt van a hírhedt hanganyag a Simi birodalomról, és a Music bogyóról :twisted: :shock:
https://www.facebook.com/radio1hungary/ ... 210313898/
Hogyismondjam...vérciki.
Mikor érjük már meg, hogy nem viszik bele semmilyen szinten a politikát egy kereskedelmi zenei rádióba? Költői kérdés volt. :x
Gratulálok, hogy megengedett, sőt egyenesen kívánatos ilyen nyíltan, egy rádióban személyeskedni és mocskolni másokat úgy, hogy az illetőnek most ugyanúgy médiabirodalma van. Abszurdisztán, 2016.
 #155441  Szerző: samsung

most komolyan negyed 9 van és az for a better day szól 1 ds-ben ami már szólt a fél 6 fele is úgyszintén a ds-ben ? :lol:
 #155440  Szerző: zenefalo

djlacee írta:Mi szol most? Mert Ozone-on Dance Party
Mahasz Dance Top 40. Mintha csak a nappali rotáció menne.
 #155439  Szerző: djlacee

Mi szol most? Mert Ozone-on Dance Party
 #155438  Szerző: Gr3g0ry

samsung írta:
Gr3g0ry írta:
asr27 írta:Nagy szar. ráadásul az"igazi mai slágerek" többsége tavalyi lejárt lemez és szinte egy pörgősebb zene sincs köztük. túl sok az R&B és a pop. :oops:
Például miket adnak? :question:
hát most nem a ds-t hozom fel,de napközbe pitbull give me everything,avicii levels... alan walker féééééded-et már vagy 4x halottam ma :D most pl a black eyed peas-mas que nada megy :D
ds meg olyan mint napközbe a music fm mixelve,club és magyar számok nélkül
Akkor ez a rádió (se) nem az én stílusom..... :wailing:
 #155437  Szerző: oldman

Tényleg nem tudom mire számítottatok. Rádió 1, egy sláger naponta hatszor megy. De ez így van jól. Kronehit egy zene naponta 8-10 játszásban is mehet. És rendben van a rádió. Az is szerintem jó dolog, hogy mára el is készült az oldal. Majd csinosítják. A Rádió Rocknak van oldala? Vagy a Petőfinél csak töröltek, nem töltöttek új infót a rádióról. Türelem. Vagy 7-12 évig itt lesznek minimum.
 #155436  Szerző: Milán

A weboldal még nagyon üres.. Sőt, elírást is találtam benne - pont a Médiahatóságot írták el :D Egyébként nem arról cikkeztek, hogy lesz élő webkamera is?
  • 1
  • 946
  • 947
  • 948
  • 949
  • 950
  • 1022