RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155510  Szerző: asr27

admin írta:
tomee írta:A fikkantós stílus amúgy inkább Fly kreálmánya. Amikor eljött anno a Roxyrol is ez ment. (Meg lajtosabban elotte a Roxyn is)
Hát akkor nem nehéz rájönni, hogy ki(k) felel(nek) a programmingért. Meg még másik 3 rádióért, ami azért valljuk be, nem gyenge.
A lentebb belinkelt Facebookos videóban Purebeat mondja is, hogy Fly a programigazgató.
 #155509  Szerző: asr27

samsung írta:pozitiv hogy a mixmüsor egész jó,Metzker baszott jó mint eddig
Andro taníthatott neki ezt-azt :D
Meg sem közelíti azt a szintet, amilyen a Music Killersben volt Metzker.
Itt jóval Lightosabb zenéket játszik, a keverése is szarabb. most is az előző számot lehalkította, a jelenlegit meg feltolta, ez nem keverés volt, hanem átváltás.
 #155506  Szerző: markfelt

tomee írta:A fikkantós stílus amúgy inkább Fly kreálmánya. Amikor eljött anno a Roxyrol is ez ment. (Meg lajtosabban elotte a Roxyn is)
Hát akkor nem nehéz rájönni, hogy ki(k) felel(nek) a programmingért. Meg még másik 3 rádióért, ami azért valljuk be, nem gyenge.
 #155505  Szerző: markfelt

szabogabor10 írta:Egyébként van egy olyan érzésem, hogy még a magyar zenei arányt se kell nagyon tartaniuk, mert hát bármit megtehetnek...
Igen, nemrég jelent meg a Médiatanács oldalán, hogy kérték, hogy a 40%-os vállalásra fokozatosan álljanak át, tehát lényegében egyfajta türelmi időt.

Ez a törvényben valóban benne van, azért maradt ott, hogy 2012-ben a meglévő rádiókat ne egyik napról a másikra árasszák el a magyar zenék, hanem hónapról-hónapra. Ennek ellenére gondolom (a mai kínálat alapján) megkapta a R1 is, hiába új a jogosultság. Gondolom pár héten belül majd egy salátatörvényes Mttv. módosítással ki is veszik a hülye magyar zenei kvótát teljesen, hogy mire lejár a türelmi idő, már ne is legyen téma ez. Ez persze öröm az ürömben, a 35-40-50-80%-os magyar zene nettó aberráció, akármit is mond Kozmix Lala. Nem is értem, hogy hagyhatta a szakma 2012 óta.

Nem nagyon akarok politizálni, de kár kételkedni, bármi lehetséges a haveroknak, a nem haveroknak meg kuss, "örülj, hogy mehetsz még". Jó dolog jóban lenni a kormánnyal, a média ilyen. Máshol is, de főleg Magyarországon, és főleg 2010 óta. A magam részéről én ezt letojom, viszont nagyon örülök annak, hogy egyre fontosabb a szakmaiság, a tudás, a kutatások, az igényfelmérés és a verseny. Maradjon ez így sokáig, mert mindenki javára válik.

(Erősen off, de mégis az hogy lehet, hogy a Mária Rádió a 96.8-at egy hónapra kapta meg, valamikor tavaly ősszel és azóta is 1 kilowattal szól és nem szúrja a monitoring szemét? Na, az is hasonló "egyenlők & egyenlőbbek" helyzet.)
 #155504  Szerző: samsung

BroCreSt írta:Megy a Chrome alatt is.
nekem is
 #155502  Szerző: tomee

A fikkantós stílus amúgy inkább Fly kreálmánya. Amikor eljött anno a Roxyrol is ez ment. (Meg lajtosabban elotte a Roxyn is)
 #155500  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
admin írta:Pozitívumok: Erős kezdés, erős arculat, erős zenei kínálat, közepes-jó műsorstruktúra, ezzel akár lehet is tarolni, ügyesen restartoltak, elismerésem. Baki nincs, a web is szép, a promo is jó, az on air üzenetek is jók. A szövegarány és a magyarzene-arány pont ideális, előbbi minimális, utóbbi lényegében nulla. Ez egy óriási helyzeti előny.

Negatívumok: Lehet, hogy még ez is kevés lesz 3 (több sebből vérző, de még mindig erős) rádiós márka ellen, szerintem elsősorban a zenei struktúrát lett volna érdemes átgondolni. Kicsit nekem is böki a csőrömet ez a többiek fikázgatása, és a nagy mellény, már valahogy az "annyi jó zene van, de csak a rádió 1 játssza őket!"-nél elfáradt 2010 tájékán. Bárány Attilából kicsit sok ez az 5 óra. Az arculatot, legalább a vokális parkot nem ártott volna lecserélni azért, illetve talán még várhat, de őszig mindenképpen helyes lenne. Ami még hirtelen eszembe jut: Esperes egyedül szerintem kevés lesz reggel, legalább a hírszerkesztőt jó lenne majd be-bekapcsolni adásba, de túlzásokba se kell esni. Értem, hogy a koncepció az, hogy "itt reggel is zene megy majd", de kérdés, nem fullad-e 2007-es "Roxy Riadó Light"-os érdektelenségbe. :)

Nekem valamiért a radio1.hu-n chromeból nem megy a netes adás, de a streamstaton meg tudom nyitni.
Opera alatt próbáld meg.
Biztos, hogy nem váltok böngészőt egy rádió miatt.
 #155499  Szerző: markfelt

Wolfman írta:
admin írta:vagy akár a 103.3-ra kerül a R1
u wot m8

(A 89.5-tel kapcsolatban: a Music FM topikban írtad, hogy "egyelőre nem kell temetni". Akkor most mi van? :D)
Hát majd 2019-ben jár le az első 7 évük, az még 3 kerek év, addig sok minden változhat... épp ezért is jobb lett volna nekik odaadni a 98.6-ot.
 #155497  Szerző: szabogabor10

Egyébként van egy olyan érzésem, hogy még a magyar zenei arányt se kell nagyon tartaniuk, mert hát bármit megtehetnek...
  • 1
  • 942
  • 943
  • 944
  • 945
  • 946
  • 1023