kukac írta:Nekem úgy rémlik, ezt az ismétlődő RDS-RT szart is.admin írta:mármint teljesen? az igaz!kukac írta:Az Audemat Digiplexernek van ilyen tulajdonsága, hogy így kezeli az RT-mező tartalmát.De ki lehet kapcsolni. Azért írtam.
kukac írta:Nekem úgy rémlik, ezt az ismétlődő RDS-RT szart is.admin írta:mármint teljesen? az igaz!kukac írta:Az Audemat Digiplexernek van ilyen tulajdonsága, hogy így kezeli az RT-mező tartalmát.De ki lehet kapcsolni. Azért írtam.
djlacee írta:Hallott már valaki hírblokkot? Vagy magyar zenét?A nyitóbulijuk sztárja a Wellhello lesz; ennek fényében ciki lenne, ha nem játszanának magyar számokat.
admin írta:mármint teljesen? az igaz!kukac írta:Az Audemat Digiplexernek van ilyen tulajdonsága, hogy így kezeli az RT-mező tartalmát.De ki lehet kapcsolni. Azért írtam.
kukac írta:Az Audemat Digiplexernek van ilyen tulajdonsága, hogy így kezeli az RT-mező tartalmát.De ki lehet kapcsolni. Azért írtam.
admin írta:Akadozik néha az adás.Az Audemat Digiplexernek van ilyen tulajdonsága, hogy így kezeli az RT-mező tartalmát.
Ha már adóoldal, az RDS RT is béna. Annyiszor van benne a dalcím, ahányszor kifér.
Modernebb kijelzős rádión ez nagyon hülyén néz ki:
Gr3g0ry írta:A Rock ma ismét az engedélyezett teljesítménnyel megy hosszú idő után, érdemes megint ránézni.admin írta:Én ma néztem, Fehérvár után, a Velencei tónál, az M7-esen konkrétan jobban jön a 96.4, mint anno a 103.9 (és most a Sláger FM). Erősebb volt (most meg magasabban van), de sokkal zavartabb.Itt káosz van a SZIR illetve a gong miatt,bár radió 1 nagyobb teljesítménnyel szól(szerintem 90-100 km vételkörzettel bírna) mint a rock, de a rockot mindennap megtalálom valamilyen (vételi minőségi)szinten.
Persze valamit valamiért, abban is biztos vagyok, hogy délre rosszabb, mondjuk a 96.5 Gong miatt.
admin írta:Én ma néztem, Fehérvár után, a Velencei tónál, az M7-esen konkrétan jobban jön a 96.4, mint anno a 103.9 (és most a Sláger FM). Erősebb volt (most meg magasabban van), de sokkal zavartabb.Itt káosz van a SZIR illetve a gong miatt,bár radió 1 nagyobb teljesítménnyel szól(szerintem 90-100 km vételkörzettel bírna) mint a rock, de a rockot mindennap megtalálom valamilyen (vételi minőségi)szinten.
Persze valamit valamiért, abban is biztos vagyok, hogy délre rosszabb, mondjuk a 96.5 Gong miatt.