BroCreSt írta:FM-ről stream-elnek?Ez már nem tőlem megy.
Lehet hallani a sercegést.
BroCreSt írta:FM-ről stream-elnek?Ez már nem tőlem megy.
Lehet hallani a sercegést.
Dawe1797 írta:Sajnos, de miért?janos01 írta:Mér', én ma vagy 8-szor hallottam (Music FM+ R1), és még nem unomDawe1797 írta:Fél órán belül kétszer This Is What You Came ForDe még ha a zene maga nem lenne olyan könnyen unható...De sajnos 2. hallgatásra már az.![]()
![]()
Egyébként, ahogy hallom, az esti Shitben is eléggé meg van kötve Bárányék keze, a nappali zenéket mixelik.
Wolfman írta:dehogynem,tegnap mondta Atisadam1400 írta: Várom a Kukorit is kivel lesz ÁkosEgy szóval nem mondta senki, hogy az Kukori lesz.oltás lenne ha a régiekkel
Sakál írta:Az átlag hallgató baromira nem ilyen. Az átlag hallgató még nagyon szívesen meghallgatja a How Deep Is Your Love-ot, a The Girl Is Mine-t vagy az Ain't Nobody-t. Szóval nem elbaszott valami attól, hogy a potenciális közönség egy speciális (kis) része számára nem megfelelő. Te amúgy szakmabeli vagy, vagy lelkes műkedvelő?Ezzel nem értek egyet, szerintem Magyarországon sincsenek ennyire lemaradva az emberek. Vagy még mindig megvan a vasfüggöny, és ide később jutnak el a dolgok? Mert a Kronehit például nagyon nem itt tart már.
Sakál írta: Te amúgy szakmabeli vagy, vagy lelkes műkedvelő?Nem vagyok szakmabeli, az kéne még csak nekem (meg másoknak).