Régen nagyon szerettem a Rádió1-et, mindig az szólt otthon és utazás közben is. A kukori kimondott kedvenc volt. Most viszont csalódott vagyok és inkább mást hallgatok. Nem a műsorvezetés és a zenék miatt, hanem én érzem már kellemetlennek a konkurens rádiókra vonatkozó beszólásokat. Egyszer még talán vicces, de állandóan "Simi birodalom", "klassztalan slágerek" és most a legújabb, hogy "még mindig music bogyót szedsz, amikor megérkeztek az igazi mai slágerek". Köszönöm, de ezt így én inkább nem kérem. Ugyanis ezzel engem is mint hallgatót leszólnak, mert azért bizony hallgatok klassztalan slágereket is és szedek music bogyót is. Sőt még az életem ritmusát is felveszem. Az igazi mai slágerek világa így nekem nem kell.
Az elején még nem szóltam, mert indulás volt, de úgy látszik a beszólogatás állandó lesz a konkurenciának. Pedig alaptalanul teszik és ha ehhez folyamodik valaki, az inkább rossz képet fest magáról. A tv csatornák esetében az RTL sem fikázza (más szót hirtelen nem találtam rá) a TV2-őt, pedig ők aztán megtehetnék, mert a TV2 aztán sok mindent elszúrt (élő adásba adta az RTL-t

), de mégsem teszik, mert tudják, hogy nem így kell nyerni.