,, Nem tudom hogy lehet helye az éterben, egy előítéletekkel teli, mást leszóló rádiónak."
Én tudom. Egyértelmű, sajtos.
Én tudom. Egyértelmű, sajtos.
kukac írta:Köszönöm, nekem ezzel elég volt a Rádió1-ből. Sajnálom, hogy ezt a nevet használhatja ez a rádió, mert ez minden így, csak nem a régi Rádió1. Nem tudom hogy lehet helye az éterben, egy előítéletekkel teli, mást leszóló rádiónak. Én szégyellem magam már azért, amit az elmúlt alig két hétben csináltak.admin írta:Homofób tartalmú poszttal viccelődnek 2 nappal az Orlando-i mészárlás után.végtelenül ostoba.
Gr3g0ry írta:Szerintem az ellenfél "lealacsonyítására" gondolhattak...?
admin írta:Homofób tartalmú poszttal viccelődnek 2 nappal az Orlando-i mészárlás után.végtelenül ostoba.

nyikolaj írta:Kíváncsi leszek,hogy melyik vidéki városokban,megyeszékhelyeken fog terjeszkedni a jövőben..?Szfehérváron nagyon meglepődnék, ha nem adnák vissza nekik a 101,8-at, vagy Győrben a 96,4-et. Az viszont szívás pl., hogy Debrecenben és Veszprémben az MKR vitte a frekit. De majd tuti találnak valami megoldást.
Nyílván ott elsősorban,ahol a korábbi korszakban nem volt frekijük.. na meg ahol van üres freki.
Borsodban/Miskolcon szerintem tuti lesz.. Szűz megye lenne a Rádiónak.Debrecen is esélyes,mivel anno erős hallgatói táborral rendelkezett úgy tudom.
Milán írta:Nem a koncerttel van probléma, hanem pont ezzel, olyan koncertre osztogatnak belépőt és olyan koncerten promozzák magukat, amelynek zenéit nem tartják megfelelőnek a zenei kínálatukba. Ez így teljesen ellentmondásos.admin írta:Wellhello buli, de egy deka Wellhello zenét nem adnak a rádióban. Ezt mi indokolja?Az más kérdés, hogy Wellhellot nem nyomnak, de a koncert már jóval a Rádió1 indulása előtt le volt kötve, illetve a Plázs oldalán is kint volt. Utólag csatlakozott a Rádió1