RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156565  Szerző: mikrofonos

Ez az "ilyennek kell lenni"-érzés azt gondolom 2007-ben sokkal erősebb volt, mert akkor aztán tényleg fejére állt a világ az addigi Petőfi Rádióhoz képest. Hozzáteszem, az mr1-2-3 állandó (akkori) hangoztatása a három főadón, még tovább erősítette ezt az erőltetettséget.
 #156562  Szerző: noartist

Kezd egészen komoly szintűvé válni ez a vita. Szórakoztató, egyébként. :)
Én továbbra is bele-belehallgatok a Petőfibe, és nem, nem találom a helyét. Amatőrnek, erőltetettnek érződik mind zeneileg, mind szerkezetileg. Tényleg olyan, mintha valamilyen érdek vezérelné, hogy ilyen legyen- ilyennek _kell_ lennie, és pont.
 #156561  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:Ez nem rádiós szakmai, hanem politikai vita. 23 napja.
szerinted legalább is, egyébként pedig mindenki más rádiós szakmai vitát folytat.
Dehogy. A belvárosi liberális körök favorit zenekarai szorultak háttérbe, ez itt a hiszti magja.
 #156551  Szerző: kukac

mikrofonos írta:Számomra úgy tűnik- főleg elolvasva a cikket - hogy politikai döntés született a Petőfi rádió átalakulásával kapcsolatban. Az hogy ezen a fórumon miről megy a vita, az másik kérdés. Bár nem tudom mennyi értelme van szakmai témákról vitatkozni, amikor a dolog el van döntve.
a frekvenciagazdálkodás mindig is politikai játék volt, a topicban viszont erről most szakmai vita folyik.
 #156550  Szerző: mikrofonos

Számomra úgy tűnik- főleg elolvasva a cikket - hogy politikai döntés született a Petőfi rádió átalakulásával kapcsolatban. Az hogy ezen a fórumon miről megy a vita, az másik kérdés. Bár nem tudom mennyi értelme van szakmai témákról vitatkozni, amikor a dolog el van döntve.
 #156549  Szerző: kukac

admin írta:Ez nem rádiós szakmai, hanem politikai vita. 23 napja.
szerinted legalább is, egyébként pedig mindenki más rádiós szakmai vitát folytat.
 #156548  Szerző: kukac

mlaszlo írta:
Arra, hogy nem értem a hisztit, ami több portálon is zajlott. A korábbi szerkesztő is beismerte, hogy változásokra volt szükség, amiket már Ő maga is eszközölt.
Az állítólagos törzshallgatóknak meg észre kellett volna már rég venni a változást és ha nem tetszik észrevételezni.
Azért már elnézést kérek - nehogy már a tisztelt hallgatók legyenek a hibásak azért, mert a rádió 1. nem veszi figyelembe a hallgatóinak az igényeit, 2. a szerkesztőség azt sem tudja hogy mit is akar, 3. a változást szarul kommunikálja.
Ha te nem érted hogy miért is probléma ez, akkor 1. hiperszenzitív vagy és tudsz valamit, amit rajtad kívül senki más nem, 2. te magad vezényled le az arculatváltást és nagy ívben leszarod a visszacsatolást, 3. fogalmad nincs miről is van szó, és csak itt értetlenkedsz. Ha a 1. pont, akkor kérlek oszd meg velünk is, ha pedig a többi, akkor (mint ahogy eddig se) most se fogsz tudni túl sok mindent hozzátenni a beszélgetéshez! :D
 #156547  Szerző: mikrofonos

Az Origo és az MTI egykori híre szerint 2015. július 1-én alakult meg a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. amely ezzel a dátummal egyesítette a Magyar Televíziót, Magyar Rádiót, a Duna TV-t és az MTI-t, egyúttal megszüntetve ezeket a cégeket. Elvileg ezzel a dátummal hivatalosan el kellett tűnnie az MR rövidítésnek, de tul.képpen - ha jól emlékszem - már korábban megtörtént a közrádió esetében.
Harsányi Levente a Duna reggeli műsorát vezeti a nyári szezonban, nem hinném, hogy a népharag vitte el. Ő most a média-jollyjoker.
 #156546  Szerző: adam1400

Mikor vették le az MR nevet?

Harsányi mióta nincs? szabin van vagy a nép akarata miatt nincs?
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 625