RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156631  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:"Máshol csak ígérgetik... A 96.4 Rádió 1 le is játssza az igazi mai slágereket" majd a mixben elindul Bob Sinclar - World Hold On

örök belekötési téma lehet ez :smoke:
Kiváncsiságból tegnap belehallgattam a békéscsabaira és ott a azthiszem a igazi slágereket említették a szlogenükben.
 #156611  Szerző: djlacee

"Máshol csak ígérgetik... A 96.4 Rádió 1 le is játssza az igazi mai slágereket" majd a mixben elindul Bob Sinclar - World Hold On

örök belekötési téma lehet ez :smoke:
 #156590  Szerző: adam1400

Reggel hallotta valaki mi lehetett? Atis jött be előbb.
 #156563  Szerző: noartist

A Music FM más szint, valóban. (de változás előtt áll, ez érződik)
 #156560  Szerző: Dawe1797

noartist írta:
Dawe1797 írta:
tomee írta:Olyan megfáradt az egész... mint amikor 40-50 éves emberek próbálnak úgy csinálni, mintha még mindig a 20-as éveiket élnék...
Maximálisan egyetértek! Nekem az első napokban tetszett (még az is, hogy a régi arculattal tértek vissza), főleg azért hallgattam, mert régi R1-es zenéket is adtak. ( Most már újra Muzik-bogyót szedek :D )De most már én is azt mondom, hogy elkerülhetetlen egy nagy megújulás, mert dögunalmassá vált az egész. Arról nem is beszélve, hogy mennyire le vannak maradva az újdonsâgokkal :hit:
Ne nagyon számíts nagy változásokra. Nyilván, ha a jelenlegi formában indultak el, egy darabig ellesznek, mint hal a vízben. Nem fenyegeti őket az a veszély sem, hogyha nem fut úgy a szekér, csődközelbe kerülhetnek.
De legalább így nem kell aggódni a Music miatt, egyáltalán nem verik színvonalban.
 #156559  Szerző: noartist

Dawe1797 írta:
tomee írta:Olyan megfáradt az egész... mint amikor 40-50 éves emberek próbálnak úgy csinálni, mintha még mindig a 20-as éveiket élnék...
Maximálisan egyetértek! Nekem az első napokban tetszett (még az is, hogy a régi arculattal tértek vissza), főleg azért hallgattam, mert régi R1-es zenéket is adtak. ( Most már újra Muzik-bogyót szedek :D )De most már én is azt mondom, hogy elkerülhetetlen egy nagy megújulás, mert dögunalmassá vált az egész. Arról nem is beszélve, hogy mennyire le vannak maradva az újdonsâgokkal :hit:
Ne nagyon számíts nagy változásokra. Nyilván, ha a jelenlegi formában indultak el, egy darabig ellesznek, mint hal a vízben. Nem fenyegeti őket az a veszély sem, hogyha nem fut úgy a szekér, csődközelbe kerülhetnek.
 #156557  Szerző: kukac

adam1400 írta:Éjjel volt megint 2 magyar szám: Most múlik pontosan,Ragyog a szívem.
ez most miért fontos?
 #156556  Szerző: asr27

adam1400 írta:Éjjel volt megint 2 magyar szám: Most múlik pontosan,Ragyog a szívem.
deeeeejóóóóó :punch:
 #156555  Szerző: adam1400

Éjjel volt megint 2 magyar szám: Most múlik pontosan,Ragyog a szívem.
 #156537  Szerző: Dawe1797

• 1
  • 926
  • 927
  • 928
  • 929
  • 930
  • 1036