admin írta:A törvény a Duna Médiát szabályozza, külön a Petőfire vonatkozó passzus nincs. Ne menj jogásznak.A törvény a közszolgálatiságot is definiálja, és ugyanúgy vonatkozik a rádióra mint a cégre, aki a rádiót üzemelteti. Te meg aztán pláne.
admin írta:A törvény a Duna Médiát szabályozza, külön a Petőfire vonatkozó passzus nincs. Ne menj jogásznak.A törvény a közszolgálatiságot is definiálja, és ugyanúgy vonatkozik a rádióra mint a cégre, aki a rádiót üzemelteti. Te meg aztán pláne.
oldman írta:Ez a díjátadó rém mókás. Szörnyen rossz a tévén keresztül a hangzás. A énekesek hamisak, a műsorvezetők meg mintha teljesen felkészületlenek lennének. Legalább annyira gyenge, mint maga a rádió. Nézőként, hallgatóként ciki az egész.Nem tudom mit vársz, majd egy 2 méteres Rack szekrényi effekt processzorral vonuljanak ki élő közvetítésre ?
oldman írta: Persze, nem lesz stúdió minőség. Akkor is fosul szól. Ennél tudnak jobbat. Lényegében túl nagyot akartak, és látszott is a külsőségeken, hogy komolyan veszik, még is tévén keresztül ez nem lett jó. Miután írtam, már csak egyszer néztem bele, így még az is lehet, hogy utána azért sikerült valamit csinálni a hangzással. Meg ugye élőben biztosan jobban szólt.TV-ben melyik verziót nézted? SD vagy HD változat? Ugyanis ha SD-t, akkor ott sok múlik a szolgáltatón is, a többség nem fektet túl nagy hangsúlyt az SD minőségére.
admin írta:Szerintem tök rendben van. Élő közvetítésben nem lehet stúdióminőséget produkálni. A műsorvezetők szerintem jók, és a rádió is.Persze, nem lesz stúdió minőség. Akkor is fosul szól. Ennél tudnak jobbat. Lényegében túl nagyot akartak, és látszott is a külsőségeken, hogy komolyan veszik, még is tévén keresztül ez nem lett jó. Miután írtam, már csak egyszer néztem bele, így még az is lehet, hogy utána azért sikerült valamit csinálni a hangzással. Meg ugye élőben biztosan jobban szólt.
Egyébként ekkora rádiós event nem nagyon volt még Magyarországon.
kukac írta:A törvény a Duna Médiát szabályozza, külön a Petőfire vonatkozó passzus nincs. Ne menj jogásznak.mlaszlo írta:Ja, hogy nem kell betartani a törvény összes passzusát? Akkor jó, én kérek elnézést, bocsika...kukac írta: A kérdésfeltevésből te mire következtetsz?Az összes feltételt akarod egy rádióra ráhúzni, holott a rádió és tv csatornákat együttesen kellene tekinteni. Olyan nincs, hogy egy rádió vagy tv csatorna az összes feltételnek egyszerre megfeleljen.
kukac írta: Ja, hogy nem kell betartani a törvény összes passzusát? Akkor jó, én kérek elnézést, bocsika...Látom szereted kiforgatni az emberek szavait és nem hallgatsz meg senkit.
mlaszlo írta:Ja, hogy nem kell betartani a törvény összes passzusát? Akkor jó, én kérek elnézést, bocsika...kukac írta:Az összes feltételt akarod egy rádióra ráhúzni, holott a rádió és tv csatornákat együttesen kellene tekinteni. Olyan nincs, hogy egy rádió vagy tv csatorna az összes feltételnek egyszerre megfeleljen.admin írta:A médiaszolgáltató a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Az általad bemásoltak közül melyik pontnak nem felel meg szerinted?A kérdésfeltevésből te mire következtetsz?