RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156840  Szerző: RatFM

Csongii írta: Nem vagyok a fiacskád, illetve a fiacskája. Tudom, hogy a kisnyugdíjasoknak nehéz az élete, de nem itt kell levezetni a feszültséget kedves Uram.
A személyeskedést és becsmérlő józsikázást nem is tudom ki kezdte.
A szakmai tapasztalat nem a regisztráció óta eltelt idő mértéke !
Főleg, hogy nem is hozzád volt intézve, de ez "Akinek nem inge az meg ne vegye gatyára !" nem jutott el a tudatodig e szerint !
 #156839  Szerző: Csongii

RatFM írta: Tehát hátrébb az agyarakkal fiacskám !
Nem vagyok a fiacskád, illetve a fiacskája. Tudom, hogy a kisnyugdíjasoknak nehéz az élete, de nem itt kell levezetni a feszültséget kedves Uram.
 #156838  Szerző: oldman

Ha nem a Petőfi rádióról beszélnénk, hanem egy új brand-ről, akkor azért a mostani állapot teljesen rendben van. A Magyar Rádiót mindig befolyásolja az aktuális politika.Több szót nem is érdemel.
A Petőfi nem nekem szólt, de más volt, emiatt pedig jó volt néha belehallgatni.
 #156835  Szerző: Gr3g0ry

RatFM írta:Ott a pont !
De itt már csak hónapok óta a fikázás köpködés megy, aztán hurrognak ha kibassza a biztosítékot valakinél !
A rádió fb oldala meg ennél durvább, többek közt politikai jellegű hsz-ek(sicc!!)...
 #156834  Szerző: markfelt

Engem sokkal jobban foglalkoztat, hogy te hogy mered megengedni.
 #156832  Szerző: RatFM

admin írta:Na, mekkora kis véleményvezér lehet még a PaDkányFM úrból itt, tökre összefosikáltam magam a határozottságától (nem), csak ez a házmester hangnem kissé zavaró - de amúgy jókat ír, ígéretes.
Gastroenteritis problémákkal forduljon kezelőorvosához !
Viszont ezt a hangnemet adminisztrátor révén, hogy meri megengedni ?
Elvégre nem őriztünk együtt libát !
A személyiségem én vagyok - A viselkedésem attól függ, TE ki vagy!
 #156831  Szerző: markfelt

Na, mekkora kis véleményvezér lehet még a PaDkányFM úrból itt, tökre összefosikáltam magam a határozottságától (nem), csak ez a házmester hangnem kissé zavaró - de amúgy jókat ír, ígéretes.

Egyébként én szeretem a Petőfit, meg a reggeli műsor is jó, de ez a mai értékelhetetlen, modoros, negédes, humortalan emberek erőltetett jópofizása volt.

Ezt a Kuka Pí meg Ricsi Csít én nem engedném mikrofonhoz, se így, se úgy, soha. :(
 #156825  Szerző: RatFM

noartist írta:Szokták mondani: kritikusnak még nem állítottak szobrot. Ezzel én nem értek egyet, hiszen többféle vélemény létezik- köztük az építő jellegű is. Az ciki, ha ilyen viszonylatban nem lehet tárgyalni egy adott dologról/helyzetről. A ma reggeli rádióműsor ez a kategória, sajnos.
Ott a pont !
De itt már csak hónapok óta a fikázás köpködés megy, aztán hurrognak ha kibassza a biztosítékot valakinél !
 #156823  Szerző: noartist

Szokták mondani: kritikusnak még nem állítottak szobrot. Ezzel én nem értek egyet, hiszen többféle vélemény létezik- köztük az építő jellegű is. Az ciki, ha ilyen viszonylatban nem lehet tárgyalni egy adott dologról/helyzetről. A ma reggeli rádióműsor ez a kategória, sajnos.
 #156821  Szerző: RatFM

Csongii írta: Olyanoktól véleményt olvasni, akik esetleg értenek is hozzá, azért teljesen más, mint a frissen regisztrált Józsikától, aki rádiót életében az ablakon keresztül látott. Lehet, hogy nincs mindenki képben vele, hogy melyik nick nevű emberke hol dolgozott már, de azért általában innen-onnan tudjuk. ;)
Szóval az Oravecz bölcseleteket inkább hagyd másra. :D :D
Az egy dolog, hogy mikor regisztráltam ( újra ) de több éve foglalkozom a rádiózással mint amióta megszülettél !
Csak mindig is a technikai részével , úgymond a hátériparával foglalkoztam.
Tehát hátrébb az agyarakkal fiacskám !
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 625