RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#157000  Szerző: janos01

gyattis írta:
mlaszlo írta: Nagy tolongás azért itt sem látható. Olyan 40-50 ember lehet, a hátrébb lévők ahogy látom inkább a büfék felé vannak.
Bárány 20:00-kor kezdett a R1 STAGE-n. Ez idő alatt Martin Solveig majd Steve Aoki a nagyszínpadon. Érthető, hogy hol van éppen a Soundos tömeg.

De mindegy, kajáljuk be inkább a korábbi barátunk fotóját. Teljesen hihető a természetes fények alapján, hogy 20:00 után készült. Még az Admin is megmondta, "Uhh, de égő"!

Gyerekek, komolyan nem hiszem el, ami ezen a fórumon zajlik! :))))
Én meg azt, hogy 25 zenénél nem megy több a rádióban. És azt sem, hogy 1 órában 2-szer megy le a Cake by the Ocean.
 #156999  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Most mi van? :wailing:

Szerintem Milán képe akkor készült, mikor még tolták a nagy nevek, gyattisé meg utána, mikor átment a tömeg Bárányra.

Gázsit meg nem írunk ki, mivel marhára nem nyilvános, és gondolom senki sem akar pert. :sealed:
"Senki se"? Csak az illető ellen indulna ha nem cselekszenek időben a modik, szal relax. :)

Inkább az a kérdés milyen jellegű mixet nyomhatott?
 #156995  Szerző: small

asr27 írta:
adam1400 írta:milán te ott vagy most? komolyan ilyen kevesen vannak? pedig a music sem jobb hiába istenititek.
Hát Ádám, te miért nem vagy ott? Hisz mindig a Radio 1-et isteníted!
Komolyan nem vagy ott pont te ? Pedig a kép szerint kellene az orális segítséged Bárány barátodnak :troll:
 #156994  Szerző: tomee

Abban amúgy van valami, hogy a R1 sem kapna ilyen fricskákat, ha nem menne az egyébként tök megalapozatlan arcoskodás. :) Pláne úgy, hogy mostanság még a Petőfi és a Class is naprakészebb zenei tekintetben.
 #156990  Szerző: Milán

Jelzem, van egy olyan adatbazis a kulfoldi DJ-krol ahol publikusak a fellepesi dijak, azert is mertem leirni. - Ebben nem hinnem hogy barmi serto lett volna :) Vagy pedig promo anyagba erkezik meg nekunk. (Ha nem en osztom meg, megosztja mas - ennyi.)
 #156987  Szerző: LuciFerko

Most mi van? :wailing:

Szerintem Milán képe akkor készült, mikor még tolták a nagy nevek, gyattisé meg utána, mikor átment a tömeg Bárányra.

Gázsit meg nem írunk ki, mivel marhára nem nyilvános, és gondolom senki sem akar pert. :sealed:
 #156986  Szerző: markfelt

gyattis írta:Még az Admin is megmondta, "Uhh, de égő"!
Hát, a körülmények ismeretének hiányában elég égő pedig. De ismerve, hogy ki játszott még, annyira már nem, szóval szép mentés volt. :)

Különösebben nem érdekel a kérdés, legyen inkább béke, szabadság és egyetértés, sajnálom, ha valakit megbántottam.
 #156985  Szerző: Milán

Nagyobb a füstje, mint a lángja - Erre ezt szokták mondani! De én befejeztem, mert nem akarok bíróságra járni :)
 #156984  Szerző: mlaszlo

gyattis írta: Bárány 20:00-kor kezdett a R1 STAGE-n. Ez idő alatt Martin Solveig majd Steve Aoki a nagyszínpadon. Érthető, hogy hol van éppen a Soundos tömeg.

De mindegy, kajáljuk be inkább a korábbi barátunk fotóját. Teljesen hihető a természetes fények alapján, hogy 20:00 után készült. Még az Admin is megmondta, "Uhh, de égő"!

Tudom, azt a részét nem tudod befolyásolni, de én azt nem tudom elhinni, hogy mi lett az egykor általam is kedvelt rádióból. A Simi birodalmazás, klassztalan slágerezés, music bogyózás, egyes facebook post-ok sokakban ellenszenvet váltott ki a rádió iránt. A konkurencia cikizése megy, miközben azok a rádiók sokkal több újdonságot játszanak, mialatt a Rádió 1-en a nap kedvence pl. Justin Bieber Sorry c. száma, ami lassan már egy éves és azóta vannak sokkal újabbak. De ha ettől el is tekintek, az első említett probléma akkor is inkább abban erősít meg, hogy nem akarok erre a rádióra kapcsolni.
 #156983  Szerző: gyattis

mlaszlo írta: Nagy tolongás azért itt sem látható. Olyan 40-50 ember lehet, a hátrébb lévők ahogy látom inkább a büfék felé vannak.
Bárány 20:00-kor kezdett a R1 STAGE-n. Ez idő alatt Martin Solveig majd Steve Aoki a nagyszínpadon. Érthető, hogy hol van éppen a Soundos tömeg.

• 1
  • 921
  • 922
  • 923
  • 924
  • 925
  • 1036