[quote="admin]A TNS egy világcég, nem is engedné meg magának ezt.[/quote]
Khmm...
Khmm...
admin írta:Kapásból 5 embert tudok mondani, aki a regisztrációd után betámadott engem, hogy "miért nem dobod ki ezt a dkemeny77 nevű trollt". Tudom, hogy ez nem divat ma Magyarországon, de kérlek ne vidd tovább ezt a hagyományt és légy toleráns a kezdő fórumosokkal! Pláne ha valamilyen érzékszervi sérüléssel, vagy egyéb handicappel küszködnek.Volt ilyen is, nem mostanság. Továbbra is az a véleményem, hogy akkor és amennyiben a T. kezdő fórumos képes releváns információt megosztani a néppel, itt a helye! De erre törekedjünk, inkább a minőség, mint a mennyiség.
admin írta:Hozzátenném: Akinek nem inge...dkemeny77 írta:A portál valóban szakmai. A fórum viszont nem lehet az, mert az ún. szakmabeliekben nagy általánosságban nincs hajlandóság arra, hogy a gondolataikat leírják. Üzleti érdekek, politikai félelmek, szakmai féltékenység, szimpla hozzá nem értés (mégis mit tudhat Kis Pista - jászalsófaszomfalvi lakos, helyi rádiós műsorvezető heti 1 órában - a modern formátumokról?), a soha ki nem mondott rádiós kasztrendszer, és számtalan egyéb ok miatt.admin írta:De ki nevezi annak?
Oh, én kérek elnézést!
Ez egy olyan fórum, ahol a médiáról, kiemelten a rádiózásról beszélgetünk, és ez a platform mindenki számára nyitott.
Mindig is ilyen volt, és ilyen is marad. Ha egy nehezen definiálható "szakmai" fórumot képzelnénk el, akkor a tagok 90%-a mehetne, főleg azok, akik folyamatosan károgják, hogy "nem szakmai a fórum". Mellesleg ha ez az utópisztikus helyzet meg is valósulna, az ún. "szakmai fórum", a színvonal egyáltalán javulna a hazai rádiós ún. szakmabelieket ismerve.
Örüljünk annak, hogy lehet beszélgetni a rádiózásról, és villámgyorsan eljutnak a fontos információk gyakorlatilag a teljes rádiós piacról minden érdeklődőhöz.
dkemeny77 írta:A portál valóban szakmai. A fórum viszont nem lehet az, mert az ún. szakmabeliekben nagy általánosságban nincs hajlandóság arra, hogy a gondolataikat leírják. Üzleti érdekek, politikai félelmek, szakmai féltékenység, szimpla hozzá nem értés (mégis mit tudhat Kis Pista - jászalsófaszomfalvi lakos, helyi rádiós műsorvezető heti 1 órában - a modern formátumokról?), a soha ki nem mondott rádiós kasztrendszer, és számtalan egyéb ok miatt.admin írta:De ki nevezi annak?
Oh, én kérek elnézést!
admin írta:De ki nevezi annak?