RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#157704  Szerző: Chucky

:gülü:

Bontsuk szét a topikot. Jobb ötletem nincs. :S
 #157702  Szerző: kukac

asr27 írta:
robert11 írta:Györke Attis jól tette hogy reagált rá jóvolt mikor mondta hgogy örülünk hogy a muzikbogyósok is minket hallgatnak.
Te meg jobban tetted volna, ha ezt györke attiskádnak írtad volna le üzenetben! (ádám 2)
Pedig ez ebből egyáltalán nem következik. Az viszont igen, hogy a saját hallgatójuk nem tudja a saját szlogenjüket, ez viszont elég ciki rájuk nézve - talán ha egy kicsit kevesebbet foglalkoznának másokkal és egy kicsit többet magukkal, akkor nem így lenne... :)
 #157700  Szerző: adam1400

asr27 írta:
robert11 írta:Györke Attis jól tette hogy reagált rá jóvolt mikor mondta hgogy örülünk hogy a muzikbogyósok is minket hallgatnak.
Te meg jobban tetted volna, ha ezt györke attiskádnak írtad volna le üzenetben! (ádám 2)
Ha már így emlegetitek Atist és engem is:

Szombaton a He doesn't love you-nál visszakerült a Bozai féle szöveg :troll:
 #157691  Szerző: noartist

Muzikbogyók
Csuklasz nagyon, remélem. Tanuljatok, ha majd jeles tanulók lesztek, fel lehet vágni. Jelenleg ez csak egy gyenge elégséges. Még mindig nagyon ki tud hozni a sodromból ez a dolog.
 #157690  Szerző: small

nemethi1980 írta:Néha érdemes volt ide fellátogatni, pláne amikor beindult egy jó téma kivesézése. Szerettem kukac hosszas eszmefuttatásait, persze a stílusával nem mindig értettem egyet. De azt ugye az adminok vágják, hogy most teszik tönkre a fórum eddig sem magasröptű társalgásait, hogy robert és adamka szabad utat kapnak? Most ők fizetett trollok? Értem én, hogy demokrácia meg minden, de az előbb utóbb mindig elbukik. A hozzászólásaik 90%a haszontalan, informális marhaság, amelyek elijesztenek olyan szakembereket, akik akár csak figyeltek, vagy ritkán szóltak hozzá.

örömmel látom hogy nem csak engem zavarnak ezek a marhák!
 #157689  Szerző: nemethi1980

Néha érdemes volt ide fellátogatni, pláne amikor beindult egy jó téma kivesézése. Szerettem kukac hosszas eszmefuttatásait, persze a stílusával nem mindig értettem egyet. De azt ugye az adminok vágják, hogy most teszik tönkre a fórum eddig sem magasröptű társalgásait, hogy robert és adamka szabad utat kapnak? Most ők fizetett trollok? Értem én, hogy demokrácia meg minden, de az előbb utóbb mindig elbukik. A hozzászólásaik 90%a haszontalan, informális marhaság, amelyek elijesztenek olyan szakembereket, akik akár csak figyeltek, vagy ritkán szóltak hozzá.
 #157688  Szerző: asr27

#157687  Szerző: robert11

Na ezen szakadtam mikor a betelefonáló aztmondta a múlthéten hogy 89 5 music fm összehoz minket. ez tuti direkt csinálta még a múltkori csajnál lehet mondani hogy tévedett bár nemtudom hogy lehet ezt eltévezteni mikor ezerszer bemondják Bogiék hogy igazi mai slágerek és a frekiszámot szóval sok a troll a halgatók között Györke Attis jól tette hogy reagált rá jóvolt mikor mondta hgogy örülünk hogy a muzikbogyósok is minket hallgatnak. múlthéten nemvoltam netközelben így csak azért tudok most hozzászólni ehez a témához történtekhez.
  • 1
  • 910
  • 911
  • 912
  • 913
  • 914
  • 1036