RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#158655  Szerző: asr27

Az utolsót kivéve(Mező Misi), valóban mindegyik elég jó! De szerintem itt nagyjából ki is fulladt a jó magyar nyelvű zenék listája.
 #158650  Szerző: djlacee

#158645  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:
Gr3g0ry írta:
asr27 írta:Linkeljetek már be néhányat azok közül az igényes magyar zenék közül srácok! :D
Kivánságod számomra parancs.
Aláírom, ez jó zene volt, valamikor úgy 13-15 éve. :) a mai trendeknek viszont már nem felel meg!
A mai trendek.... :gülü2:
 #158644  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:
Dawe1797 írta:
asr27 írta:Linkeljetek már be néhányat azok közül az igényes magyar zenék közül srácok! :D
Nem linkelgetek, de hallgasd a Music-ot, ott találsz bőven! ;)
A Musicon valóban játszanak egy-két hallgatható magyar zenét, ezek mind remixek, valamelyik Music Killers DJ-től! Eredetiben én nem igazán tudok hallgattható, friss, magyar nyelvű zenét. :)
Persze kinek mi a hallgatható....
Na igen, ezen én is elcsodálkoztam hogy a remixek (vagy a akusztikus változatok) valahogy feldobják a zene hallgathatóságát.
 #158643  Szerző: asr27

Gr3g0ry írta:
Kivánságod számomra parancs.
Aláírom, ez jó zene volt, valamikor úgy 13-15 éve. :) a mai trendeknek viszont már nem felel meg!
 #158642  Szerző: asr27

Dawe1797 írta:
A Musicon valóban játszanak egy-két hallgatható magyar zenét, ezek mind remixek, valamelyik Music Killers DJ-től! Eredetiben én nem igazán tudok hallgattható, friss, magyar nyelvű zenét. :)
Persze kinek mi a hallgatható....
 #158639  Szerző: Dawe1797

#158636  Szerző: Milán

Kis Grófo, mi más? :troll:
 #158633  Szerző: asr27

Linkeljetek már be néhányat azok közül az igényes magyar zenék közül srácok! :D
  • 1
  • 910
  • 911
  • 912
  • 913
  • 914
  • 1044