RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#158818  Szerző: Kovi02

"csak igazi MAI slágerek" -> erre az mv. bemutatja a Twenty-One Pilots "vadonatúj" zenéjét,a Stressed Out-ot,és közli,hogy hány országban milyen pozíciókban van ez a zene.(megj. 2015 áprilisában jelent meg!,és nem is lehet mondani,hogy új zenéjük sem volt,mert legalább 2 toplistás zenéjük biztos hogy volt!) Hogy nekik miért jó,hogy több mint 1 éves zenéket mutatnak be újként,azt én nem értem. (és ez a "TOP40" rádió itthon,míg máshol ez: http://www.ehrmedijugrupa.lv/ )
 #158817  Szerző: oldman

A Music FM-en a vállalás miatt sok a duma, ahogy ezt előzőleg is írták. És az valóban szubjektív, hogy ez kinek tetszik. Szerintem a feladatot jól oldják meg. Kevesen tudnák jobban, vagy ennyire az arculatnak megfelelően. A Rádió 1 is rendben van. Tényleg tudni, hogy mit kap az ember. Akit pedig a sok duma zavar, annak pedig ez a legjobb. Az ideális az pont az lenne, hogy mindkét rádió megtalálja az utat a hallgatói felé. Ahogy nagyjából most is így van, csak az lenne a jó, hogy ezt nem mesterségesen akarnák szabályozni.
A két csókát pedig nem azért kezdték ki, mert véleményük volt, hanem mert egyszerűen butaságokat írtak.
 #158815  Szerző: asr27

LewyDee írta:Hey!
FIGYELEM szubjektív vélemény jön:
Sokan vagytok, akik szerint rosszul van összerakva a rádió és a MusicFm az istencsászár. Na én ezt pont fordítva látom. Az átkozott MusicFM-en rengeteg a duma, ami kiborít. Ráadásul Mák Kata affektálása, illetve a drivetime unalamas dumamaratonjától rosszul vagyok, egy percig sem bírtam és nem is bírom hallgatni ezt a rádiót.
Ezzel ellentétben a "visszatérő" Rádió 1 hozza azt amit tőle megszoktam, kevés a duma sok a zene, ráadásul a TOP40 format, bármikor a 96.4-re kapcsolok tudom mit kapok. Örülök, hogy van. Kevesebb Deezert hallgatok azóta, de tényleg :)
Az, hogy fikázzák a Musicot nem érdekel, én nem sajnálom ha megszűnik, kerüljön az R1 a helyére :)

Lehet engem is fikázni a véleményemért nyugodtan ahogy Ádámmal, vagy Róberttel teszitek.

Pacsi! :D
szerencsére kevesen vagytok, akik így gondolják. ;)
Tudod miért több a duma a Musicon? Azért mert a pályázatban ennyit vállatak, ezt kötelező nekik tartani!
Mák Kata pedig az egyik legjobb, ha nem a legjobb női műsorvezető itthon.
 #158814  Szerző: LewyDee

Hey!
FIGYELEM szubjektív vélemény jön:
Sokan vagytok, akik szerint rosszul van összerakva a rádió és a MusicFm az istencsászár. Na én ezt pont fordítva látom. Az átkozott MusicFM-en rengeteg a duma, ami kiborít. Ráadásul Mák Kata affektálása, illetve a drivetime unalamas dumamaratonjától rosszul vagyok, egy percig sem bírtam és nem is bírom hallgatni ezt a rádiót.
Ezzel ellentétben a "visszatérő" Rádió 1 hozza azt amit tőle megszoktam, kevés a duma sok a zene, ráadásul a TOP40 format, bármikor a 96.4-re kapcsolok tudom mit kapok. Örülök, hogy van. Kevesebb Deezert hallgatok azóta, de tényleg :)
Az, hogy fikázzák a Musicot nem érdekel, én nem sajnálom ha megszűnik, kerüljön az R1 a helyére :)

Lehet engem is fikázni a véleményemért nyugodtan ahogy Ádámmal, vagy Róberttel teszitek.

Pacsi! :D
 #158794  Szerző: tomee

Azért merem remélni, hogy ha neadjisten neki állnak ténylegesen terjeszkedni ezt a stílust kukázzák. Nagyon nem hiányozna, eleve az átlag hétköznapokat is ez a hangulat határozza meg, és már réges-régen túl vagyunk azon a ponton, amikor már csak úgy vállat von erre az ember...
 #158793  Szerző: small

asr27 írta:
adam1400 írta:jönnek még az odaszólások a fb-on is a musicnek: :hehe:

"Jöhet a csokika Music FM! " :troll:
és ez miért vicces? vagy miért örülsz neki?
Igaz úgysem tudsz rá válaszolni, így leírom én a választ: Mert egy agyhalott idióta gyökér vagy, és még finoman fogalmaztam.

még a régi R1-es időszakból hallottam hogy felváltva telefonáltak be az anyjával, nem voltak kedveltek és akkor még finoman fogalmaztam :D
 #158783  Szerző: frekivadasz

Lehet akármennyire igaza, akkor sincs értelme a sértegetésnek. Egyrészt nem változtat semmin, másrészt a többség ezt sem olvassa szívesen.

Tessék ellesni a megfelelő viselkedésmintát a Music FM-től.
 #158780  Szerző: noartist

admin írta:Csillapodottabban, légyszi!
Pedig valahol igaza van. Sajnálom.
 #158760  Szerző: LuciFerko

asr27 írta:
adam1400 írta:jönnek még az odaszólások a fb-on is a musicnek: :hehe:

"Jöhet a csokika Music FM! " :troll:
és ez miért vicces? vagy miért örülsz neki?
Igaz úgysem tudsz rá válaszolni, így leírom én a választ: Mert egy agyhalott idióta gyökér vagy, és még finoman fogalmaztam.
:gülü2: :unott:
 #158759  Szerző: markfelt

Csillapodottabban, légyszi!
  • 1
  • 901
  • 902
  • 903
  • 904
  • 905
  • 1036