RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159426  Szerző: thenewdeam0n

djmarco írta:
adam1400 írta:október 3-tol visszajön cooky a Radio 1-re hétfőtol szombatig 17-20ig lesz. így kérdés mi lesz bárány műsoraval meg hogy vasárnap ki lesz? ja és small és többiek készüljetek első nap én és anyám is kérünk zenét xd

ja és egyébként meg nevetséges ami itt ment a napokban atist is csak piszkálja mindenki akinek nem tetszik hallgasson mást van rengeteg rádió
Anno amikor Cooky elköszönt a Music Fm-ből, Tv-s munkákra és repülésre hivatkozva, akkor Bochiék nagyon ki akarták vele mondatni hogyha újra rádiózni fog akkor visszajön a Musichoz. Gondoltam hogy a Rádió-1 miatt akarták ezt, de Cooky akkor kitért ez elől a kérdés elől, így azért ez a bejelentés, főként hogy 2 hete már vendég volt Rádió-1 nél eléggé várható volt.
Metzker Vikivel is ez volt
 #159425  Szerző: djmarco

adam1400 írta:október 3-tol visszajön cooky a Radio 1-re hétfőtol szombatig 17-20ig lesz. így kérdés mi lesz bárány műsoraval meg hogy vasárnap ki lesz? ja és small és többiek készüljetek első nap én és anyám is kérünk zenét xd

ja és egyébként meg nevetséges ami itt ment a napokban atist is csak piszkálja mindenki akinek nem tetszik hallgasson mást van rengeteg rádió
Anno amikor Cooky elköszönt a Music Fm-ből, Tv-s munkákra és repülésre hivatkozva, akkor Bochiék nagyon ki akarták vele mondatni hogyha újra rádiózni fog akkor visszajön a Musichoz. Gondoltam hogy a Rádió-1 miatt akarták ezt, de Cooky akkor kitért ez elől a kérdés elől, így azért ez a bejelentés, főként hogy 2 hete már vendég volt Rádió-1 nél eléggé várható volt.
 #159424  Szerző: asr27

akkor október 3-tól tripla ennyit fogsz hokizni, ugye?
Nem az a nevetséges, ami itt ment a napokban, hanem itt egyedül te vagy a nevetséges! Ideje lenne felkeresned az orvosodat, nem gondolod?
 #159423  Szerző: thenewdeam0n

Nekem személy szerint nem hiányzik Cooky.. Bárányék műsorát sokkal jobban szeretem.
 #159422  Szerző: adam1400

október 3-tol visszajön cooky a Radio 1-re hétfőtol szombatig 17-20ig lesz. így kérdés mi lesz bárány műsoraval meg hogy vasárnap ki lesz? ja és small és többiek készüljetek első nap én és anyám is kérünk zenét xd

#159403  Szerző: kukac

gyattis írta:
admin írta:Elég laikus megnyilvánulásaid vannak az utóbbi időben, kukac, mi lett veled?
Admin! Ne bántsd Kukacot, sok problémája van!
A felvetéseire, kérdéseire korábban már érkezett válasz, majd visszaolvas, ha érdekli. De úgysem érdekli. További jó fórumozást mindenkinek! Ciao!
Vicces, ahogy helyettem jobban tudod hogy nekem milyen problémáim vannak - gondolom ez ugyanaz a szemlélet, mint ahogy a hallgatók helyett jobban tudod hogy ők mit is akarnak és hogyan. Ez mindenesetre már nem engem minősít... ;)
 #159396  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta:Moderált hozzászólás
Pontosan mire gondolsz?
 #159394  Szerző: asr27

Moderálva

Ilyen stílusú, személyeskedő kommenteket nem tolerálunk.

Admin
 #159377  Szerző: thenewdeam0n

A teljes véleményem ( pozitív/negatív ) a megújult Rádió 1-ről :

Én már régen is hatalmas Rádió 1 Fan voltam, amikor még a 103.9-en nyomultak ( persze online ment mivel Erdélyben sosem volt frekvenciájuk ). Imádtam, egyszerűen maga a tökély volt az a rádió, s nagyon fiatalos volt pörgős volt ( Györke Attis is sokkal másabb stílusban nyomta, fiatalosabb volt, pörgősebb ). Cooky-t nem szerettem a kívánságműsorban, mert az szerintem nem egy rádióba való, hogy egy olyan ember vezet műsort aki nem tud rendesen magyarul ( már ha ez nem megjátszott ) A reklám sajna már akkor túl sok volt ( bár ez most egyelőre még nem mondható el )..

Még régebb ment a "Rádió 1 Jégterasz" nevű hely, ahol többször is megfordultam, imádtam, ezt hiányolom a 96.4 Rádió 1-ből, ( bár a siófoki Timmy Trumpet bulira eljutottam, de az nem volt egy igazi Rádió 1-es feelingű buli )

Miután 2012-ben megszűnt áttértem teljes mértékben az All In Party rádióra ( amit megjegyzem a mai nap is többször elő-elő veszek , és az ment szinte egésznap. Semmi fölösleges beszéd, 8/10-es szignálok 10/10-es zenék. Fiatalos pörgős rádió volt/most is az. A frekvencia nem érdekelt, ugyanis mint korábban említettem, Erdélyből hallgatom, és innen tökmindegy, hogy van-e frekvenciája vagy nem .

Na, most elindult a 96.4 Rádió 1. Próbálták összeszedni a régebbi műsorvezetőket, de nekem a Hudák-Heppi-Harsányi triót nem tudja Balogh Esperes felváltani. Az Esperes féle Kukori kicsit olyan mint Buda Marci volt a Petőfin. Ami viszont nagyon zavaró a Kukoriban, hogy tök non-sense témák jönnek fel a TOP 5 erről, meg arról dologban. Viszont tetszik, hogy kicsit nyugisabb a dolog, és több a zene. Esperes jófej, de rengeteget bakizik ( beadja az aláfestőzenét de fél percig még csöndben van, vagy rossz szignált játszik be ) de alapvetően én szeretem.

Györke Attis nekem már sajnos unalmas, a sok zene tetszik, de a sok búlvár semmit nem érő hír már elég unalmas.. A zenék nem rosszak, bár több más stílus lehetne. Nem feltétlen újak, de mahmut orhan - feel feat. sena sener simán elférne a Rádió 1-en. Ez csak egy példa de még rengeteget fel tudnék sorolni. Attis egyébként, még mindig pörgős, fiatalos, bár sokszor lehet hallani a hangján, hogy már unja az egészet. Viszont pozitívum a 103.9-es időszak után, hogy sokkal aktívabban nézik a FB-os üzeneteket.

Disco S*Hit - Róluk nem sok negatívumot tudok mondani. Pörgősek, fiatalosak, jók a zenék, jól csinálják amit csinálnak. Bár az meglepett, hogy élő adás csak hétfőn és kedden van, a többi felvételről megy, de egye fene, nincs mit tenni. Ők is 4-5 rádióban mennek egyszerre. +1 tőlem, hogy átvették a kívánságműsort, s nem valami idegesítő műsorvezetőt raktak be. A kívánságműsort jól csinálják. Bár Alle Farben - Supergirl már mindennap elég unalmas tőlük is.

DJ Factory - Imádom, tökéletes, kedvencem, rászoktam mindennap rá. Tök sok kisebb DJ-t megismertem a műsor által, akikről eddig nem is hallottam, és kedvencem lett ( pl. Loving Arms, Bricklake ). Külön pacsi Droplexért, mert ő aztán tényleg az egyik legnagyobb magyar DJ király. Mikor Metzker Viki kilépett a MusicFM-ből 99%-ban biztos voltam abban, hogy a Rádió 1-nél fogja folytatni.

Az, hogy éjfélkor illetve éjjel fél1-kor meg 1-kor minek híradó meg napi ajánló azt nem vagyok képes magamtól megérteni :D A rádió1.hu-n van még mit csinszolni, illetve kikerülhetne rá a magas minőségű ( http://stream.radio1.hu:8000/high.mp3 ) stream is, ami sokmindenkinek fel se tűnne, de én speciel jobban szeretem a magasabb bitrátát. A MusicFM-et "szidó" szövegek nagyon bejönnek ( Anikós szöveg, Zene mészárosai elbuktak stb... ) Illetve a Klassztalan helyen Klassztalan slágerek szöveg is nagyon tetszik. Ami viszont jó lenne, egy lista az elhangzott dalokról órával megjelölve, illetve a webkamerát el tudnám viselni a honlapon.

Ami nagyon bosszant, a sok TV2-es reklám..

Kovács Ákos egy kicsit lehangoló az éjszakai műszakban, de nincs vele baj :D Király Tamástól meg általában jobban felébredek, mint elálmosodnék.
  • 1
  • 889
  • 890
  • 891
  • 892
  • 893
  • 1036