Gr3g0ry írta: Most már nem csodálom, hogy ezt nicknevet választottad.Tény, hogy hozzád jobban illene.
Gr3g0ry írta: Most már nem csodálom, hogy ezt nicknevet választottad.Tény, hogy hozzád jobban illene.
Gr3g0ry írta: Az a cél hogy hallgatókat toborozzanak, és nem az hogy elzavarják egy konkurenciához.Érhetetlen, hogy egyesek nem képesek felfogni! Egy rádió az általa kitaposott ösvényen halad. Írogathatjátok akármelyik topicban, hogy a friss előadókat mennyire imádjátok, ha egész egyszerűen az adott rádiónak NEM AZ A ZENEI PROFILJA.
troll írta:Most már nem csodálom, hogy ezt nicknevet választottad.Gr3g0ry írta:Szövegértelmezés, egyes!!!!troll írta:Ha nem tetszik egy rádió, ne vergődj. Kapcsolj el.Ne haragudj, de ez már elvesztette a értelmét.....
Az a cél hogy hallgatókat toborozzanak, és nem az hogy elzavarják egy konkurenciához.
Az iromány általánosságban értendő, nem a R1-ről szól.
Gr3g0ry írta:Szövegértelmezés, egyes!!!!troll írta:Ha nem tetszik egy rádió, ne vergődj. Kapcsolj el.Ne haragudj, de ez már elvesztette a értelmét.....
Az a cél hogy hallgatókat toborozzanak, és nem az hogy elzavarják egy konkurenciához.
troll írta:Ha nem tetszik egy rádió, ne vergődj. Kapcsolj el.Ne haragudj, de ez már elvesztette a értelmét.....
janos01 írta:Te elestél.frekivadasz írta:Az még semmi. Az egészet a fidesz üzemelteti, és maga Orbán határozza meg, hogy milyen zenék szóljanak. Mivel ő ilyen konzervatív, vagy mi, ezért nem szólnak rajta új zenék. Érthető?Azért szerintem ez egyáltalán nem igaz.
frekivadasz írta:Az még semmi. Az egészet a fidesz üzemelteti, és maga Orbán határozza meg, hogy milyen zenék szóljanak. Mivel ő ilyen konzervatív, vagy mi, ezért nem szólnak rajta új zenék. Érthető?Azért szerintem ez egyáltalán nem igaz.
asr27 írta:Hát nem a helyzeten röhögök, hanem most speciel rajtad. Attól automatikusan szakmailag rossz valami, hogy Andy Vajna tulajdonába' áll?admin írta:bár lehetne ezen röhögni... én előbb tudnék a mai magyarországi helyzeten sírni, mint röhögni.asr27 írta:A lényeg az, hogy a jelenlegi R1 egy semmit érő fideszes agyszülemény ami, a vajna tulajdonába áll, és semmi szakmaiság nincs benne!Csak azért nem moderálom, mert kibaszottul röhögök most.