RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159542  Szerző: Gr3g0ry

Wolfman írta:
janos01 írta:
troll írta:Szomorú a jövőkép. Ezek a fiatalok sem értelmezni, sem felfogni nem tudják az írott szöveget. De legalább látszik, hogy kik osztják itt az észt. Különösen vicces ezek után visszagondolni arra, hogy ezek a srácok vonták kétségbe más fórumozók értelmi képességeit.
Könyörgöm, ha más lenne a szlogen, már nem írnám a sok hülyeségemet, ennyi! Mondjuk, "Éveink legnépszerűbb slágerei", vagy nem tudom..
Ez most fenyegetés akart lenni? :D
Majd' 15 éve ez a szlogen, be van járatva, érted nem fogják lecserélni.
Természetesen nem fogják(akármennyire nem tetszik),mert egy közismert brand-et visznek magukkal.
 #159541  Szerző: Wolfman

janos01 írta:
troll írta:Szomorú a jövőkép. Ezek a fiatalok sem értelmezni, sem felfogni nem tudják az írott szöveget. De legalább látszik, hogy kik osztják itt az észt. Különösen vicces ezek után visszagondolni arra, hogy ezek a srácok vonták kétségbe más fórumozók értelmi képességeit.
Könyörgöm, ha más lenne a szlogen, már nem írnám a sok hülyeségemet, ennyi! Mondjuk, "Éveink legnépszerűbb slágerei", vagy nem tudom..
Ez most fenyegetés akart lenni? :D
Majd' 15 éve ez a szlogen, be van járatva, érted nem fogják lecserélni.
 #159540  Szerző: Gr3g0ry

troll írta:És hol vannak a másik rádió mérési adatai amelyekből arra követketkeztetsz, hogy azt nem hallgatják?

Amúgy hiába "kiidegel"-ed (#napszava) magad, a tény akkor sem változik. Ha nem szereted a paleo kenyeret, nem eszed. Ha nem szereted a csíkos zoknit, nem hordod. Ha nem szereted a Hupikék Törpikéket, nem nézed. Ha nem szereted Mike Posnert, nem hallgatod. Ha nem szeretsz egy rádiót, nem hallgatod. Próbáltam most már tényleg lemenni a szintre...
Számomra ez adott némi aggodalmat(megugyebár a közösségi oldal).Rendben elhiszem hogy nem lehet minden igényt kielégíteni,de ahogy elnézem hogy hány rádiót lehet még elérni...
 #159538  Szerző: Kovi02

troll írta: Ha nem szereted Mike Posnert, nem hallgatod. Ha nem szeretsz egy rádiót, nem hallgatod. Próbáltam most már tényleg lemenni a szintre...
Nem az a lényeg,hogy hallgatjuk-e,hanem az,hogy amit mondanak: "IGAZI MAI SLÁGEREK",abból legfeljebb a sláger,meg az igazi hihető,de a maival köszönőviszonyban sincs.(a playlistjükben 5! friss zenét számoltam össze) mondjuk a sláger szót én nem tudom összehozni a maival,a Musicon,meg az R1-en se értem a sláger szót,ahányszor ismétlik.
 #159537  Szerző: troll

És hol vannak a másik rádió mérési adatai amelyekből arra követketkeztetsz, hogy azt nem hallgatják?

Amúgy hiába "kiidegel"-ed (#napszava) magad, a tény akkor sem változik. Ha nem szereted a paleo kenyeret, nem eszed. Ha nem szereted a csíkos zoknit, nem hordod. Ha nem szereted a Hupikék Törpikéket, nem nézed. Ha nem szereted Mike Posnert, nem hallgatod. Ha nem szeretsz egy rádiót, nem hallgatod. Próbáltam most már tényleg lemenni a szintre...
 #159534  Szerző: Gr3g0ry

troll írta:Mégegyszer. Linkeld be kérlek a mérési adatokat minkét adó esetében, amelyekről beszélsz. Köszönöm!
A milyen másikat? Akkor te is félreértettél...
Nem konkrétan a rádió 1-ről van szó,hanem arról hogy ha azzal jönnek egyesek hogy "Ha nem tetszik akkor...." már kicsit kiidegel ez a hozzáállás....
De ettől függetlenül:A konkurensről tudok adatokat, ezekre tudok hivatkozni.
Változás előtt majd a változást követően és elég jól is tartja magát.Eleinte én is kicsit rápaprikáztam hogy mégis mire jó ez a változtatás, aztán beláttam hogy végülis mire.Ha már a rádió 1-nél tartunk:mondjuk a legtöbb panasz az ismételgetés.Talán ezen lehetne változtatni,egyből megváltozna "egyesek" véleménye.
 #159533  Szerző: frekivadasz

Facebook nemzedék. Arra szocializálódtak általa, azt szokták meg, hogy mindig mindenbe beleszólhatnak, mindenféle ellenszolgáltatás vagy produktum nélkül, ráadásul mindezt kéretlenül.

Mintha besétálnának szépen egy nagyvállalathoz, és nekiállnának "reklamálni", hogy X termék nem tetszik, másképp csinálják. Mégis mire fel?

Nagy koppanás lesz majd ebből később.
 #159532  Szerző: janos01

#159531  Szerző: Dani

Egy kicsit más téma, én a Rádió1-ről nagyon hiányolok egy délutáni roadshowhoz hasonló műsort. Szerintem egy ilyen nagyon kellene a délutáni műsorsávba. A Rádió1 vezetősége helyében én Horváth Szilárdékat felvenném.
 #159530  Szerző: troll

Szomorú a jövőkép. Ezek a fiatalok sem értelmezni, sem felfogni nem tudják az írott szöveget. De legalább látszik, hogy kik osztják itt az észt. Különösen vicces ezek után visszagondolni arra, hogy ezek a srácok vonták kétségbe más fórumozók értelmi képességeit.
  • 1
  • 888
  • 889
  • 890
  • 891
  • 892
  • 1040