admin írta:Gr3g0ry írta:A "nemteszik ne hallgasd.." elv azért nem lenne helyénvaló szerintem hogy hallgatná az ember mást is, de lassan nem lesz mit(persze ott a helyi, de nem mindenhol van,sajnos).
Így végül talán az lenne a célszerű hogy újabb pályázatokat írnának ki és olyan rádiók jönnének létre(nagyobb lefedettséggel),ami "azt" a igényt szolgálná ki, ott pedig az a probléma merülhetne fel ha átmennének a hallgatók(de a rínya problémáját legalább megoldaná mert akkor lenne alternatíva)....
?
Általános felvetésként írom (eddig is) a megfigyelésemet(elég elolvasni a zenei rínyákat).A probléma ott van (amint látom)hogy ez a rádió egyeseknek nem tetszik zeneileg,nekem ez a ismétlődéses dolog kicsit fura(könnyen meguntatják vagy megutálhatják),ezért mondom hogy egy kis változtatás talán a panaszokat enyhítené.
A lényeg csupán az hogy a class sorsa ismerős,a music-é pedig még kérdéses,a hallgatók már-már alternatívát keresnek,mondjuk megtalálják ezt aztán azt mondják hogy így szar,úgy szar,a rádió pedig felnyílna hozzájuk is(a music dance stílusú volt aztán váltott stílust,lettek popzenék és most hogy a class megszűnik így még tovább nőhet a hallgatói táboruk).Ezért gondoltam azt, hogy mondjuk pl.: a rádió1 is "tovább" nyílhatna a mégnagyobb (és még elégedettebb) hallgatójuk felé.