RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159724  Szerző: noartist

Központozás!
 #159721  Szerző: robert11

Adaam1400! Cooky hangját tuti felismerné és azt már mindenki tudja hogy ő már nem mmusicfmes így nem hihetné azt hogy véletlen odakapcsolt. Volt aki írta hogy az egykori távozása miatt van bőr a képén visszamenni a rádióhoz hát mostmár más a tulaj nyilván ha még Erdélyi Krisztián lenne akkor nem mehetett volna vissza. Nembaj én úgy sem őt fogom hallgatni nem volt olyan rossz Cooky de inkább ost nem hallgatnám meg kicsit csalódtam is benne ide oda mászkálgat bár ha azt nézzük mindenki oda megy ahol hely van de enmtudom megharagudtam Cookyra ennyi az egész meg néha nem is lehet érteni lehetett érteni.
 #159702  Szerző: dkemeny77

Most az All The Right Moves megy.
Egyre jobb zenéket adnak! :)
 #159695  Szerző: Gr3g0ry

adam1400 írta:Szerintem meg az lenne durva ha valaki mondjuk nem tudna arról hogy cooky a R1-hez ment és a kocsijába kapcsolgatná a rádiókat (vegyük úgy hogy RDS nincs) és pl menne egy music fm-es zene (Martin Garrix - Animals) a R1-en és teljesen abban a tudatban lenne hogy a musicet hallgatná és utána megszólalna Cooky még akkor se esne le neki,de amikor a köv dal is véget ér mekkora oltás lesz ha cooky berakja hogy te még mindig musicbogyót szedsz :D az még az Anikósnál is durvább
Ha nincs RDS akkor a frekvencia számából tudni fogja mit hallgat(mert az autórádió kiírja).
 #159691  Szerző: Kovi02

adam1400 írta:Szerintem meg az lenne durva ha valaki mondjuk nem tudna arról hogy cooky a R1-hez ment és a kocsijába kapcsolgatná a rádiókat (vegyük úgy hogy RDS nincs) és pl menne egy music fm-es zene (Martin Garrix - Animals) a R1-en és teljesen abban a tudatban lenne hogy a musicet hallgatná és utána megszólalna Cooky még akkor se esne le neki,de amikor a köv dal is véget ér mekkora oltás lesz ha cooky berakja hogy te még mindig musicbogyót szedsz :D az még az Anikósnál is durvább
Csak az a durva,hogy a Martin Garrix féle Animals nem megy már 5 hónapja a Music-on.(talán azért,mert nem MAI "topsláger")
 #159690  Szerző: adam1400

Szerintem meg az lenne durva ha valaki mondjuk nem tudna arról hogy cooky a R1-hez ment és a kocsijába kapcsolgatná a rádiókat (vegyük úgy hogy RDS nincs) és pl menne egy music fm-es zene (Martin Garrix - Animals) a R1-en és teljesen abban a tudatban lenne hogy a musicet hallgatná és utána megszólalna Cooky még akkor se esne le neki,de amikor a köv dal is véget ér mekkora oltás lesz ha cooky berakja hogy te még mindig musicbogyót szedsz :D az még az Anikósnál is durvább
 #159680  Szerző: Roger

troll írta:
thenewdeam0n írta:
Dani írta:Azt valaki meg tudja magyarázni, hogy miért ilyen fontos és egetverő figura Cooky? Miért volt fontos, hogy visszatérjen a rádiózásba?
Kettőt könnyebbet.
Nyilván a kiváló hallgatottsági mérések indokolnak ilyen döntéseket.
(ZÁRÓJELBEN: azért az akkori távozása után, kell bőr vissza menni a Rádió1-hez, de hát pénz, piac :| )
 #159649  Szerző: troll

thenewdeam0n írta:
Dani írta:Azt valaki meg tudja magyarázni, hogy miért ilyen fontos és egetverő figura Cooky? Miért volt fontos, hogy visszatérjen a rádiózásba?
Kettőt könnyebbet.
Nyilván a kiváló hallgatottsági mérések indokolnak ilyen döntéseket.
 #159647  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
admin írta:
Gr3g0ry írta: Ha igazak lesznek azok a "pletykák", nemhiszem hogy az új tulaj hozzányúlna zeneileg.
Mármint, gondolod, megveszi a Rádió 1 és hagyja tovább szólni, ugyanígy, ebben a formában. Vagy ugyanazzal a zenei kínálattal, csak Rádió 1 néven? Miért gondolsz ilyeneket?
Én az előbbire gondolok,mert a rádió 1 és a ozone fm is eltérő,de nem lenne konkurenciája egymásnak,másrészt ha rádió 1 névvel szólalna a helyén akkor az kb a hálózatba kapcsolásnak minősülne(szerintem) ami tudtommal 2 évig nem lehetséges.
Nem hiszem, hogy helyes következtetés egyik sem.
 #159646  Szerző: thenewdeam0n

Kettőt könnyebbet.
  • 1
  • 879
  • 880
  • 881
  • 882
  • 883
  • 1037