Kovi02 írta:A DRS-ben az előbb is volt baki,miközben Szilárd beszélt,rákeverte az új zenés ID-t saját magára.Egyre több ilyen van.
Kovi02 írta:A DRS-ben az előbb is volt baki,miközben Szilárd beszélt,rákeverte az új zenés ID-t saját magára.Egyre több ilyen van.
Kovi02 írta:Itt az udvarban csak nyomokban jön tisztán a 89.5! Nem vacakoltam vele. PC be, ablak kinyit aztán szól jó minőségben(már amikor nem akad a stream).asr27 írta:Nem jön nálad a 89,5-ön? Úgy nem kéne a streamről hallgatni.(nálam is szakadozik,ránéztem,FM-en jó)Gr3g0ry írta:Ezt megspórólhatod, ha rányomsz a lejátszód "repeat" gombjára.teljesen mind1, akkor sem indul el automatikusan, ha leáll a stream 20 másodpercre.
asr27 írta:Nem jön nálad a 89,5-ön? Úgy nem kéne a streamről hallgatni.(nálam is szakadozik,ránéztem,FM-en jó)Gr3g0ry írta:teljesen mind1, akkor sem indul el automatikusan, ha leáll a stream 20 másodpercre.asr27 írta:Először én is azt hittem, de a többi stream zavartalanul szól(t), amikor ez behalt. Eddig ez nem volt jellemző náluk! Eléggé zavaró, kinti munka közben, állandóan be kellett jönnöm elindítani.Ezt megspórólhatod, ha rányomsz a lejátszód "repeat" gombjára.
asr27 írta:teljesen mind1, akkor sem indul el automatikusan, ha leáll a stream 20 másodpercre.De elfog mert folyamatosan megpróbálja nyitni az "mp3-odat" egészen addig amig meg nem látja a "helyét"(ha pl.: 20 mp-ig nincs akkor 20mp múlva ismét megszólal).
Gr3g0ry írta:teljesen mind1, akkor sem indul el automatikusan, ha leáll a stream 20 másodpercre.asr27 írta:Először én is azt hittem, de a többi stream zavartalanul szól(t), amikor ez behalt. Eddig ez nem volt jellemző náluk! Eléggé zavaró, kinti munka közben, állandóan be kellett jönnöm elindítani.Ezt megspórólhatod, ha rányomsz a lejátszód "repeat" gombjára.
asr27 írta:Ezt megspórólhatod, ha rányomsz a lejátszód "repeat" gombjára.thenewdeam0n írta:Először én is azt hittem, de a többi stream zavartalanul szól(t), amikor ez behalt. Eddig ez nem volt jellemző náluk! Eléggé zavaró, kinti munka közben, állandóan be kellett jönnöm elindítani.asr27 írta:20-30 percenként leáll pár másodpercre az online adás, és persze újra kell indítani a lejátszóban. Nem igaz, hogy ilyen hibákat nem vesznek észre, és nem képesek korrigálni!azthittem már nálam van gebasz![]()
de annyira nem érdekelt, h utánajárjak.