RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#159688  Szerző: noartist

Kovi02 írta:A DRS-ben az előbb is volt baki,miközben Szilárd beszélt,rákeverte az új zenés ID-t saját magára.
Egyre több ilyen van.
 #159687  Szerző: Kovi02

A DRS-ben az előbb is volt baki,miközben Szilárd beszélt,rákeverte az új zenés ID-t saját magára.
 #159686  Szerző: Kovi02

A DRS-ben az előbb is volt baki,miközben Szilárd beszélt,rákeverte az új zenés ID-t saját magára.
 #159685  Szerző: noartist

Továbbra is rendszeresen szétkapcsol a stream- mind a 12.
 #159676  Szerző: asr27

Kovi02 írta:
asr27 írta:
Gr3g0ry írta:Ezt megspórólhatod, ha rányomsz a lejátszód "repeat" gombjára. :D
teljesen mind1, akkor sem indul el automatikusan, ha leáll a stream 20 másodpercre.
Nem jön nálad a 89,5-ön? Úgy nem kéne a streamről hallgatni.(nálam is szakadozik,ránéztem,FM-en jó)
Itt az udvarban csak nyomokban jön tisztán a 89.5! Nem vacakoltam vele. PC be, ablak kinyit aztán szól jó minőségben(már amikor nem akad a stream).
 #159669  Szerző: Kovi02

asr27 írta:
Gr3g0ry írta:
asr27 írta:Először én is azt hittem, de a többi stream zavartalanul szól(t), amikor ez behalt. Eddig ez nem volt jellemző náluk! Eléggé zavaró, kinti munka közben, állandóan be kellett jönnöm elindítani.
Ezt megspórólhatod, ha rányomsz a lejátszód "repeat" gombjára. :D
teljesen mind1, akkor sem indul el automatikusan, ha leáll a stream 20 másodpercre.
Nem jön nálad a 89,5-ön? Úgy nem kéne a streamről hallgatni.(nálam is szakadozik,ránéztem,FM-en jó)
 #159668  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:teljesen mind1, akkor sem indul el automatikusan, ha leáll a stream 20 másodpercre.
De elfog mert folyamatosan megpróbálja nyitni az "mp3-odat" egészen addig amig meg nem látja a "helyét"(ha pl.: 20 mp-ig nincs akkor 20mp múlva ismét megszólal).
 #159667  Szerző: asr27

Gr3g0ry írta:
asr27 írta:Először én is azt hittem, de a többi stream zavartalanul szól(t), amikor ez behalt. Eddig ez nem volt jellemző náluk! Eléggé zavaró, kinti munka közben, állandóan be kellett jönnöm elindítani.
 #159666  Szerző: Gr3g0ry

A stream újraindulgat valamiért,legutóbb úgy 7 illetve 32 perce indították el.
 #159665  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:
thenewdeam0n írta:
asr27 írta:20-30 percenként leáll pár másodpercre az online adás, és persze újra kell indítani a lejátszóban. Nem igaz, hogy ilyen hibákat nem vesznek észre, és nem képesek korrigálni! :x
azthittem már nálam van gebasz :D
de annyira nem érdekelt, h utánajárjak.
Először én is azt hittem, de a többi stream zavartalanul szól(t), amikor ez behalt. Eddig ez nem volt jellemző náluk! Eléggé zavaró, kinti munka közben, állandóan be kellett jönnöm elindítani.
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 565