thenewdeam0n írta:"vannak akik azt mondják,náluk megy"áhhh, csak azt gondolják...
neem, csak remélik
...csak szeretnék...
thenewdeam0n írta:"vannak akik azt mondják,náluk megy"áhhh, csak azt gondolják...
Kovi02 írta:áhhh, csak azt gondolják...kukac írta:"vannak akik azt mondják,náluk megy"asr27 írta: Ez nem trollkodás, csupán nem értem mit esztek ennyire ezen az unalmas, gáz műsoron.hát hogy csak igazi mai sláger megy!
dkemeny77 írta:én igen, de vajon te ismered-e?kukac írta:Szubjektív, nem tudom ismered -e ezt a szót.asr27 írta: Ez nem trollkodás, csupán nem értem mit esztek ennyire ezen az unalmas, gáz műsoron.hát hogy csak igazi mai sláger megy!

adam1400 írta:előbb megnéztem a music kameráját és nem is volt bent senki a mix alatt érdekesSzerintem sincs bent senki...
egyébként valahogy nem jön össze a fb live a r1-neklehet hitelesiteni kéne az oldalt

adam1400 írta:előbb megnéztem a music kameráját és nem is volt bent senki a mix alatt érdekesLegközelebb gondold át, mit írsz. Tévhitben élsz: egy Dj-keverőt nem kell minden másodpercben pesztrálgatni; megesik, hogy a lemezlovas egy pillanatra kimegy a stúdióból. Amíg az adott szám pörög, nincs érdemi tennivalója. Majd az átmenetnél.
egyébként valahogy nem jön össze a fb live a r1-neklehet hitelesiteni kéne az oldalt
zenefalo írta:Itt is és a music fm-en is classic mix megyA netes hallgatottsága sokkal több a Music-nakCooky azt mondta adásban: csak itt nálunk!