RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159974  Szerző: Milán

Csak igazi mai topsláger megy! :troll:
 #159973  Szerző: kukac

thenewdeam0n írta:"vannak akik azt mondják,náluk megy" :D
áhhh, csak azt gondolják... :D[/quote]

neem, csak remélik :D[/quote]
...csak szeretnék... :D
 #159972  Szerző: thenewdeam0n

"vannak akik azt mondják,náluk megy" :D[/quote]
áhhh, csak azt gondolják... :D[/quote]

neem, csak remélik :D
 #159971  Szerző: kukac

Kovi02 írta:
kukac írta:
asr27 írta: Ez nem trollkodás, csupán nem értem mit esztek ennyire ezen az unalmas, gáz műsoron.
hát hogy csak igazi mai sláger megy!
"vannak akik azt mondják,náluk megy" :D
áhhh, csak azt gondolják... :D
 #159970  Szerző: kukac

dkemeny77 írta:
kukac írta:
asr27 írta: Ez nem trollkodás, csupán nem értem mit esztek ennyire ezen az unalmas, gáz műsoron.
hát hogy csak igazi mai sláger megy!
Szubjektív, nem tudom ismered -e ezt a szót.
én igen, de vajon te ismered-e?
 #159953  Szerző: djlacee

:ayfkm: :ayfkm:

miért kell ilyen értelmetlen dolgokon fennakadni? adam1400 megint le leszel fokozva napi 2 hozzászólásra
 #159952  Szerző: thenewdeam0n

adam1400 írta:előbb megnéztem a music kameráját és nem is volt bent senki a mix alatt érdekes :D

egyébként valahogy nem jön össze a fb live a r1-nek :D lehet hitelesiteni kéne az oldalt
Szerintem sincs bent senki...
Kép
 #159951  Szerző: noartist

adam1400 írta:előbb megnéztem a music kameráját és nem is volt bent senki a mix alatt érdekes :D

egyébként valahogy nem jön össze a fb live a r1-nek :D lehet hitelesiteni kéne az oldalt
Legközelebb gondold át, mit írsz. Tévhitben élsz: egy Dj-keverőt nem kell minden másodpercben pesztrálgatni; megesik, hogy a lemezlovas egy pillanatra kimegy a stúdióból. Amíg az adott szám pörög, nincs érdemi tennivalója. Majd az átmenetnél.
(persze, sok tényezőtől függ a dolog, de alapvetően nem kell mindig a villogó gombokat lesni)
 #159950  Szerző: adam1400

előbb megnéztem a music kameráját és nem is volt bent senki a mix alatt érdekes :D

#159949  Szerző: thenewdeam0n

zenefalo írta:Itt is és a music fm-en is classic mix megy :lool: Cooky azt mondta adásban: csak itt nálunk!
A netes hallgatottsága sokkal több a Music-nak :D
Mióta cooky van a Rádió1-é valahogy lefele megy csak, de ezt már tegnap is megfigyeltem.
  • 1
  • 868
  • 869
  • 870
  • 871
  • 872
  • 1036