Miért reverb effekttel van bent a Zenonban a Chainsmokers - Closer? Elég fura így.
egon2 írta:A Rádio 1 pályázik vajon a Class fm november 19en lejáro frekvencia csomagjära?Isten ments...
egon2 írta:A Rádio 1 pályázik vajon a Class fm november 19en lejáro frekvencia csomagjära?Isten ments...
dkemeny77 írta:Elégé megváltozott a igény(is),szóval szerintem tulajdonfüggetlen a dolog.Gr3g0ry írta:admin írta:Azt gondolom, a mai és az elmúlt pár Cooky mix méltó válasz arra a rinyára, amit nyomott itt a többség az elmúlt pár hétben, hogy "éppen miért szar a Rádió 1".Szerintem még nincs késő,hogy kitaláljanak valamit....
Nyilván most is szar valamiért, de ez van, a R1 megtette szerintem, amit megtehetett.
Vajon ugyan ezeken a kis szar dolgokon akadnánk fenn akkor is, ha nem Vajna bácsi körébe tartozna?
admin írta:Fizikailag fáj a Kukoriban a Daily Top5, régen se volt nagy szám a napi hatos, de EZ... képtelen vagyok elképzelni is, hogy ezen valaki nevet, vagy egyáltalán képes befogadni.En is csak fogom a fejemet....
Talán egy fogyatékos hal lehet, pördülne kettőt az akváriumban, de ennyi.
Ehhez képest a Sas Kabaré is sikítva röhögős.
Gr3g0ry írta:admin írta:Azt gondolom, a mai és az elmúlt pár Cooky mix méltó válasz arra a rinyára, amit nyomott itt a többség az elmúlt pár hétben, hogy "éppen miért szar a Rádió 1".Szerintem még nincs késő,hogy kitaláljanak valamit....
Nyilván most is szar valamiért, de ez van, a R1 megtette szerintem, amit megtehetett.
admin írta:Azt gondolom, a mai és az elmúlt pár Cooky mix méltó válasz arra a rinyára, amit nyomott itt a többség az elmúlt pár hétben, hogy "éppen miért szar a Rádió 1".Szerintem még nincs késő,hogy kitaláljanak valamit....
janos01 írta:Szerintetek a Disco's hit élő?Hétfő kedd szerdán élő csak.