RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160133  Szerző: markfelt

Miért reverb effekttel van bent a Zenonban a Chainsmokers - Closer? Elég fura így.
 #160130  Szerző: szabogabor10

egon2 írta:A Rádio 1 pályázik vajon a Class fm november 19en lejáro frekvencia csomagjära?
Isten ments...
 #160129  Szerző: egon2

A Rádio 1 pályázik vajon a Class fm november 19en lejáro frekvencia csomagjära?
 #160122  Szerző: Gr3g0ry

dkemeny77 írta:
Gr3g0ry írta:
admin írta:Azt gondolom, a mai és az elmúlt pár Cooky mix méltó válasz arra a rinyára, amit nyomott itt a többség az elmúlt pár hétben, hogy "éppen miért szar a Rádió 1".
Nyilván most is szar valamiért, de ez van, a R1 megtette szerintem, amit megtehetett.
Szerintem még nincs késő,hogy kitaláljanak valamit....

Vajon ugyan ezeken a kis szar dolgokon akadnánk fenn akkor is, ha nem Vajna bácsi körébe tartozna?
Elégé megváltozott a igény(is),szóval szerintem tulajdonfüggetlen a dolog.
 #160120  Szerző: thenewdeam0n

admin írta:Fizikailag fáj a Kukoriban a Daily Top5, régen se volt nagy szám a napi hatos, de EZ... képtelen vagyok elképzelni is, hogy ezen valaki nevet, vagy egyáltalán képes befogadni.

Talán egy fogyatékos hal lehet, pördülne kettőt az akváriumban, de ennyi.

Ehhez képest a Sas Kabaré is sikítva röhögős.
En is csak fogom a fejemet....
 #160119  Szerző: markfelt

Fizikailag fáj a Kukoriban a Daily Top5, régen se volt nagy szám a napi hatos, de EZ... képtelen vagyok elképzelni is, hogy ezen valaki nevet, vagy egyáltalán képes befogadni.

Talán egy fogyatékos hal lehet, pördülne kettőt az akváriumban, de ennyi.

Ehhez képest a Sas Kabaré is sikítva röhögős.
 #160118  Szerző: dkemeny77

Gr3g0ry írta:
admin írta:Azt gondolom, a mai és az elmúlt pár Cooky mix méltó válasz arra a rinyára, amit nyomott itt a többség az elmúlt pár hétben, hogy "éppen miért szar a Rádió 1".
Nyilván most is szar valamiért, de ez van, a R1 megtette szerintem, amit megtehetett.

Vajon ugyan ezeken a kis szar dolgokon akadnánk fenn akkor is, ha nem Vajna bácsi körébe tartozna?
 #160113  Szerző: Gr3g0ry

#160106  Szerző: thenewdeam0n

Ez a mai Kasza Tibis alkotás két dologra volt jó.
1. Házon belül hívtak meg valakit, feltehetőleg ingyen jött.
2. Kasza Tibi a 775 ezres FB oldalán full ingyen reklámozta a Rádió1-et.
 #160105  Szerző: thenewdeam0n

janos01 írta:Szerintetek a Disco's hit élő?
Hétfő kedd szerdán élő csak.
  • 1
  • 862
  • 863
  • 864
  • 865
  • 866
  • 1035