RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160352  Szerző: Dawe1797

thenewdeam0n írta:Headhunterz - Drahma.. Szívesebben hallgatnám többször is ezt a számot ezen a rádión.
+1 Egyetértek!
 #160337  Szerző: thenewdeam0n

Headhunterz - Drahma.. Szívesebben hallgatnám többször is ezt a számot ezen a rádión.
 #160332  Szerző: Dani

thenewdeam0n írta:
Dawe1797 írta:Személy szerint én sem vagyok megelégedve a R1-gyel, de a Disco*s Hit 21-22 óra közötti szettjéért megéri rátekerni! Végre igazi mai dance-slágerek szólnak. :yes:A műsor fénykorát idézi, már csupán kb. minden harmadik-negyedik zene unalmas "igazi mai sláger". De ha jól emlékszem, régen is voltak közben nappali zenék, de viszont a mix meg volt szakítva, 2×20 perces mixek voltak egy órában.
DiscoShit a Radio1 fenypontja :)))
Szerintem előnyére változott a Rádió1 a visszatérése óta, ezt zenei szempontból nézve irom. Régen sokkal rosszabb volt.
 #160331  Szerző: thenewdeam0n

Dawe1797 írta:Személy szerint én sem vagyok megelégedve a R1-gyel, de a Disco*s Hit 21-22 óra közötti szettjéért megéri rátekerni! Végre igazi mai dance-slágerek szólnak. :yes:A műsor fénykorát idézi, már csupán kb. minden harmadik-negyedik zene unalmas "igazi mai sláger". De ha jól emlékszem, régen is voltak közben nappali zenék, de viszont a mix meg volt szakítva, 2×20 perces mixek voltak egy órában.
DiscoShit a Radio1 fenypontja :)))

https://www.fb-apps.co/fb_tabs/discoshi ... radio.html ezt is sokat hallgatom, discoshitnek a webradioja
 #160330  Szerző: Dawe1797

Személy szerint én sem vagyok megelégedve a R1-gyel, de a Disco*s Hit 21-22 óra közötti szettjéért megéri rátekerni! Végre igazi mai dance-slágerek szólnak. :yes:A műsor fénykorát idézi, már csupán kb. minden harmadik-negyedik zene unalmas "igazi mai sláger". De ha jól emlékszem, régen is voltak közben nappali zenék, de viszont a mix meg volt szakítva, 2×20 perces mixek voltak egy órában.
 #160319  Szerző: dkemeny77

adam1400 írta:"üdvözlök minden music fm..... hmm rádió1 hallgatót" :D

Cooky: "majdnem kimondtad,de így legalább láthatja mindenki,hogy mindenki átjött hozzánk!" :D
Ez mi volt? :D
 #160318  Szerző: markfelt

Szendőfi Bori az új hírszerkesztő. Még jobb lett volna, ha nem csapják le Lotfi Begi megszólalását éjfél előtt.
 #160316  Szerző: thenewdeam0n

adam1400 írta:Cooky & Atis: "most mondja mindenki a negatív kritikákat Berkinek,hívjon fel aki bátor adásba!

erre előbb:

Berki: " Na mivan nem hív senki?"

Cooky: "De hívtak csak Norina nagyon szelektál"

Ennek így mi értelme van?
Nem véletlen nem hallgatjuk :D Istenem, Berkivel mennyire lejáratták magukat
 #160315  Szerző: adam1400

Cooky & Atis: "most mondja mindenki a negatív kritikákat Berkinek,hívjon fel aki bátor adásba!

erre előbb:

Berki: " Na mivan nem hív senki?"

Cooky: "De hívtak csak Norina nagyon szelektál"

Ennek így mi értelme van?
 #160314  Szerző: asr27

noartist írta:Ez már nem vicces, hanem szánalmas.
Már a simi birodalmas szarság sem volt vicces, inkább szánalmas volt!
Most mivel jobb, különb, hogy vajna birodalom van? Semmivel! Sőt, sokkal de sokkal nagyobb a korrupció vajnáéknál....
  • 1
  • 856
  • 857
  • 858
  • 859
  • 860
  • 1037