RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#160412  Szerző: dkemeny77

Jones csinálta ezt jól az Extrémbe. Tartották a megszokott irányvonalat, gyakorlatilag stílusban szelektív volt a dolog, mégis valamennyire benne volt ez a klasszikus kívánságműsor feeling.
 #160395  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:
RatFM írta:
Wolfman írta:Ez melyik rádió lehetett? :D
http://valasz.hu/media/megfizethetetlen ... sor-120908
Csak nem ez a vicc, hogy a láger fm-en hanem az összes rádión ilyen a kívánságműsor !
Ha konkrét számot kérnek akkor azt mondják, ez nincs és nyomnak valamit ami amúgy is következne.
Viszont akkor nem tudom minek ez a parasztvakítás amit kívánság műsornak mernek nevezni ?
Meglepő, vagy sem, a kívánságműsor egy működő műsorformátum Magyarországon, annak ellenére, hogy gyakorlatilag két dolog miatt elhibázott teljesen:

A) Ha tényleg a hallgatók kérései mennének, akkor valószínűleg nem maradna hallgató előbb-utóbb, annyira szétcsapná a zenei arculatot.
B) Ha egy olyan playlist megy kívánságműsor néven (hozzácsapott, emberekre rátukmált kérésekkel), ami illeszkedik a rádió zenei világába, koncepciójába, arculatába, akkor az nem kívánságműsor, hanem zenetukmálás.

Én biztosan nem erőltetném ezt a dolgot, a modern rádióknak nem lehet célja az egyéni zenei igények kielégítése.
Én azon mosolygok el mikor egymásután "kér(nek) egy számot" a betelefonáló(k). :troll:
 #160371  Szerző: Wolfman

asr27 írta:A Závecz Research kutatóintézet melyik párthoz, vagy kinek az érdekeltségéhez tartozik?
Tudtommal senkihez, a Szonda Ipsos egykori vezérigazgatója alapította.
 #160365  Szerző: noartist

Van nálam egy kis kompakt Nikon fényképezőgép, ami egy leesés után nem igazán fókuszál (megsérült a lencsét mozgató mechanika)

Kukázásra volt ítélve, de én kicsit bele akartam pislantani. Az akkumulátort működés közben szedtem ki belőle (mint mindenből), hogy nem maradjon benne töltés, de valami mégis piszkosul megvágott, csak még nem jöttem rá, mi volt az. (eldobtam hirtelen)

Talán a vakuhoz tartozna valami spéci dolog?

Update: aah, itt üldögél békésen valami cucc az oldalán, amire 310 volt van írva. Bakker, egyszer a kíváncsiságom lesz a vesztem.
 #160364  Szerző: asr27

A Závecz Research kutatóintézet melyik párthoz, vagy kinek az érdekeltségéhez tartozik?
 #160363  Szerző: RatFM

admin írta:Meglepő, vagy sem, a kívánságműsor egy működő műsorformátum Magyarországon, annak ellenére, hogy gyakorlatilag két dolog miatt elhibázott teljesen:

A) Ha tényleg a hallgatók kérései mennének, akkor valószínűleg nem maradna hallgató előbb-utóbb, annyira szétcsapná a zenei arculatot.
B) Ha egy olyan playlist megy kívánságműsor néven (hozzácsapott, emberekre rátukmált kérésekkel), ami illeszkedik a rádió zenei világába, koncepciójába, arculatába, akkor az nem kívánságműsor, hanem zenetukmálás.

Én biztosan nem erőltetném ezt a dolgot, a modern rádióknak nem lehet célja az egyéni zenei igények kielégítése.
Szerintem ezzel pont azt taglaltad amit mondtam.
Ergo a kívánságműsorok = "zenetukmálás"
 #160358  Szerző: markfelt

RatFM írta:
Csak nem ez a vicc, hogy a láger fm-en hanem az összes rádión ilyen a kívánságműsor !
Ha konkrét számot kérnek akkor azt mondják, ez nincs és nyomnak valamit ami amúgy is következne.
Viszont akkor nem tudom minek ez a parasztvakítás amit kívánság műsornak mernek nevezni ?
Meglepő, vagy sem, a kívánságműsor egy működő műsorformátum Magyarországon, annak ellenére, hogy gyakorlatilag két dolog miatt elhibázott teljesen:

#160357  Szerző: RatFM

#160356  Szerző: markfelt

Sláger FM
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 541