RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160418  Szerző: Dawe1797

KSHMR - Wildcard a Disco*s Hitben! :yes: :yes:
 #160384  Szerző: thenewdeam0n

noartist írta:
robert11 írta:Nemsemmi hogy már nem egy ember is majdnem musicfmet mondott Cookynál.
Valszínű nemszokták meg még hogy a rádió1et hallgatják Cooky műsorvezetésével főleg hogy Norina is ott van már a rádió1 csapatát népszerűsíti.
vagy az is lehet hogy direkt csinálják bár a legutolsó szerintem tényleg véletlen mondta sőt ki se mondta csak a akrta de emlékszem Attisnál nemvicceltek.
Norina kicsoda?
Cooky asszisztense.
 #160383  Szerző: noartist

robert11 írta:Nemsemmi hogy már nem egy ember is majdnem musicfmet mondott Cookynál.
Valszínű nemszokták meg még hogy a rádió1et hallgatják Cooky műsorvezetésével főleg hogy Norina is ott van már a rádió1 csapatát népszerűsíti.
vagy az is lehet hogy direkt csinálják bár a legutolsó szerintem tényleg véletlen mondta sőt ki se mondta csak a akrta de emlékszem Attisnál nemvicceltek.
Norina kicsoda?
 #160382  Szerző: robert11

Nemsemmi hogy már nem egy ember is majdnem musicfmet mondott Cookynál.
 #160354  Szerző: thenewdeam0n

janos01 írta:Egyre jobb a Disco*s HIT 21-22 mixe!
Rádió 1 fénypontja ez a műsor.
 #160353  Szerző: janos01

Egyre jobb a Disco*s HIT 21-22 mixe!
 #160352  Szerző: Dawe1797

thenewdeam0n írta:Headhunterz - Drahma.. Szívesebben hallgatnám többször is ezt a számot ezen a rádión.
+1 Egyetértek!
 #160337  Szerző: thenewdeam0n

Headhunterz - Drahma.. Szívesebben hallgatnám többször is ezt a számot ezen a rádión.
 #160332  Szerző: Dani

thenewdeam0n írta:
Dawe1797 írta:Személy szerint én sem vagyok megelégedve a R1-gyel, de a Disco*s Hit 21-22 óra közötti szettjéért megéri rátekerni! Végre igazi mai dance-slágerek szólnak. :yes:A műsor fénykorát idézi, már csupán kb. minden harmadik-negyedik zene unalmas "igazi mai sláger". De ha jól emlékszem, régen is voltak közben nappali zenék, de viszont a mix meg volt szakítva, 2×20 perces mixek voltak egy órában.
DiscoShit a Radio1 fenypontja :)))
Szerintem előnyére változott a Rádió1 a visszatérése óta, ezt zenei szempontból nézve irom. Régen sokkal rosszabb volt.
 #160331  Szerző: thenewdeam0n

Dawe1797 írta:Személy szerint én sem vagyok megelégedve a R1-gyel, de a Disco*s Hit 21-22 óra közötti szettjéért megéri rátekerni! Végre igazi mai dance-slágerek szólnak. :yes:A műsor fénykorát idézi, már csupán kb. minden harmadik-negyedik zene unalmas "igazi mai sláger". De ha jól emlékszem, régen is voltak közben nappali zenék, de viszont a mix meg volt szakítva, 2×20 perces mixek voltak egy órában.
DiscoShit a Radio1 fenypontja :)))

https://www.fb-apps.co/fb_tabs/discoshi ... radio.html ezt is sokat hallgatom, discoshitnek a webradioja
  • 1
  • 853
  • 854
  • 855
  • 856
  • 857
  • 1035