Zoey írta:Na most akkor én azt nem értem, hogy hogy hívják ezt a rádiót? Én eddig csak Origónak hallottam. Vagy két adó megy ugyanazon a frekvencián? És nem terveznek több műsort egyébként? Amúgy jók a zenéik...
Hivatalosan, még egyelőre még Origó Rádió-ként van bejegyezve. Így indult, aztán volt a névváltoztatási akció, amelynek eredménye a Park elnevezés lett, csak még az ORTT-nél nincs elbírálva az új név, addig viszont muszáj, hogy Origó legyen az RDS-ben is. De már mindenki csak Park Rádióként emlegeti. És amint ez hivatalos lesz, onnantól kezdve az Origó teljesen eltűnhet a köztüdatból, mint a 99.5 -ön lévő adó neveként.
Ha jól megfigyelted egybkt. műsorok területén is vannak változások. Pl. esténként van a Hefe és Spiff által készített HelyesBEAT, partyjazz összeállítás is, illetve ugye reggel van a gyerekműsor, meg az éjszakai "Zene udvarláshoz" c. zenei összeállítás. És egyelőre csak így instrumentálisan megy egész nap a rádió, a hírekkel, információkkal, ajánlókkal, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz vezetés, és hamarosan lesznek új dolgok, műsorok, hangok