mlaszlo írta:S frekvenciák egy részén elvileg vannak már digitális csatik. Azt nem tudom, hogy többit miért nem használják. Nem tudom miért ezek FTA csatik mellet döntöttek.Mauro írta: Ez jó kérdés. Ha kivennék, ezeket lehetne bővíteni digitális kínálatot is.Ez is lehetséges, de ha analógnak használnák akkor is lehetne szerintem jobb FTA csatornákat találni, ami több előfizetőt érdekelne.
Egyébként ha akarnák, akkor digitálist tudnák bővíteni anélkül, hogy elvennének analóg csatornát, mert ha jól láttam az S21-S41 frekvenciák szinte mindenhol üresek.
Mauro írta: Ez jó kérdés. Ha kivennék, ezeket lehetne bővíteni digitális kínálatot is.Ez is lehetséges, de ha analógnak használnák akkor is lehetne szerintem jobb FTA csatornákat találni, ami több előfizetőt érdekelne.
Chester írta:Az ár. A upc nagyon sokat kér érte állítólag, ami szemét dolog,Nem kérhetnek magas díjat a Filmmúzeumért, ugyanis a GVH csak úgy engedélyezte a csatorna megvásárlását, ha nem állapítanak meg diszkriminatív díjat harmadik fél felé:
mlaszlo írta:Ez jó kérdés. Ha kivennék, ezeket lehetne bővíteni digitális kínálatot is.Mauro írta:Tegnap PTP Planeta ment a Filmmúzeum helyén a Digin.Én azt nem értem, hogy a Digi miért tartja analógon a kínálatban a CCTV4, ERT és a Pro TV csatornákat. Tudom, hogy FTA csatornák műholdon és valószínűleg nem kell értük fizetni, de akkora igény van ezekre? Miért nem valami jobb FTA csatornát raknak be (pl. Duna II., Deluxe Music)?
LuciFerko írta:Digi DTH-n miért nincs filmmúzeum?