RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#161843  Szerző: janos01

Egyébként szombatonként is elő lehetne a Cooky show... Vagy akkor legalább lennének őszinték, és mondanák azt hogy szombaton nem élő, hanem Cooky Show best of, vagy nem tudom.
 #161825  Szerző: noartist

robert11 írta:Szerintem lesz Debrecenben, Fehérváron és esetleg még Szolnokon és akkor mondhatjuk mindenhova visszatértek bár sok helyen volt még Tatabánya stb Szarvas, Gyula de ahol később is voltak foghatók azok ezek a városok itt szóltak sokáig ugye Debrecenben már 2001ben is volt rádió1 és szép lassan terjeszkedtek tovább. Bestből lehetne r1 vagy fm95 nemtudom most mi a neve ez is volt már az is.
adam1400 írta:Múltkor a Radiosite írta a cikkjében hogy még ebbe az évbe lesz még több helyen R1. Az O3 falán írta valaki hogy állítólag Vajna minden helyi rádióval tárgyal és 2x vagy még több pénzt is igér nekik ha átadják. Szerintetek hol lesz még R1 és mikortól? Ja és azt se felejtsük el hogy anno 19 db R1 volt és most már van 16 db szóval rekord készül.
A szolnoki 90.4 néma, mióta a Szolnok FM-et csődbe vitték. Mivel a Rádió 1 volt ezelőtt rajta, 99%, hogy megkapja a tulajdonos karácsonyi ajándéknak, és hamarosan az is újra a Rádió 1-et fogja adni.
 #161822  Szerző: oldman

adam1400 írta:Többen is jelezték hogy valami nem stimmel a vidéki R1-ekkel. Amikor országos adás van,egyáltalán nincsenek szinkronban,és nem is kevés,másfél perces csúszás van,pl nézed a webcamon cookyt és már rég megvolt a nyertes míg FM-en vidéken még akkor indult az előző zene. Ez mitől van? régen nem volt ilyen. Tudom streamről csinálják FM-re.

A másik pedig ma feltűnt hogy 10.00-11.53-ig van helyi adás utána országos reklám és 11.55-12.00-ig megint visszakapcsolnak helyibe lemegy a reklám meg ajánló. ennek így mi értelme van? miért nem megy le a helyi dolgok és utána kapcsolnának vissza?
Ádám! Egy ilyen hálózatos működést, ennyi változóval és különböző technikákkal összehangolni, nem egyszerű. Rajtad kívül, ezt egy hallgató sem figyeli ilyen alaposan. Az országos blokknak meg biztosan le kell mennie. Így értékesítették a reklámokat, és a törvény nem a reklámok eredetét, hanem a megszólalások tartalmát nézi. Szakmai szemmel, ez a hálózatos működés egy elég öszvér megoldás, de a törvényeknek tökéletesen megfelel. És most ez a lényeg.
 #161819  Szerző: adam1400

Többen is jelezték hogy valami nem stimmel a vidéki R1-ekkel. Amikor országos adás van,egyáltalán nincsenek szinkronban,és nem is kevés,másfél perces csúszás van,pl nézed a webcamon cookyt és már rég megvolt a nyertes míg FM-en vidéken még akkor indult az előző zene. Ez mitől van? régen nem volt ilyen. Tudom streamről csinálják FM-re.

A másik pedig ma feltűnt hogy 10.00-11.53-ig van helyi adás utána országos reklám és 11.55-12.00-ig megint visszakapcsolnak helyibe lemegy a reklám meg ajánló. ennek így mi értelme van? miért nem megy le a helyi dolgok és utána kapcsolnának vissza?
 #161816  Szerző: robert11

Szerintem lesz Debrecenben, Fehérváron és esetleg még Szolnokon és akkor mondhatjuk mindenhova visszatértek bár sok helyen volt még Tatabánya stb Szarvas, Gyula de ahol később is voltak foghatók azok ezek a városok itt szóltak sokáig ugye Debrecenben már 2001ben is volt rádió1 és szép lassan terjeszkedtek tovább. Bestből lehetne r1 vagy fm95 nemtudom most mi a neve ez is volt már az is.
adam1400 írta:Múltkor a Radiosite írta a cikkjében hogy még ebbe az évbe lesz még több helyen R1. Az O3 falán írta valaki hogy állítólag Vajna minden helyi rádióval tárgyal és 2x vagy még több pénzt is igér nekik ha átadják. Szerintetek hol lesz még R1 és mikortól? Ja és azt se felejtsük el hogy anno 19 db R1 volt és most már van 16 db szóval rekord készül.
 #161748  Szerző: Kovi02

admin írta:
Kovi02 írta:
admin írta:Nem sikerült a budapestivel azonos PI kódot beállítani a vidéki adók RDS-ének, így autóban nem fog működni az automatikus frekvenciaváltás.

A RADIO 1 PS is jobbra igazított. Miért?

Ennyire dilettáns lenne a műszaki csapat?
Autórádió kijelzőjén is kissé érdekesen mutat a _RADIO_1 kiírás,de ha nekik így jó,akkor legyen ez.
(Mondjuk ebben(jobbra igazított PS) ők lennének az elsők az országban,szerintem)
A PI mi a vidéki frekiken? Nálam sajnos tetőantennával a szolnoki MR1 és a pozsonyi Fun küzd a 94,3-ért.
Nem azt írtad, hogy pár napja prímán jön?
Autóban teljesen hallgatható,de a tetőantennán sokkal több adó szól egyszerre a frekin,és a H pol. nagyadók(pl. Pozsony 100kW) érvényesülnek a helyi O3 helyett.
(OFF: terjedés nélkül itt van a kanizsai MR 2 ,a szolnoki MR 1,a pozsonyi Fun,és az R1,ezek az adók közt nehéz bármit is belőle kivenni)
 #161747  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:
admin írta:Nem sikerült a budapestivel azonos PI kódot beállítani a vidéki adók RDS-ének, így autóban nem fog működni az automatikus frekvenciaváltás.

Autórádió kijelzőjén is kissé érdekesen mutat a _RADIO_1 kiírás,de ha nekik így jó,akkor legyen ez.
(Mondjuk ebben(jobbra igazított PS) ők lennének az elsők az országban,szerintem)
A PI mi a vidéki frekiken? Nálam sajnos tetőantennával a szolnoki MR1 és a pozsonyi Fun küzd a 94,3-ért.
Nem azt írtad, hogy pár napja prímán jön?
 #161740  Szerző: Kovi02

#161735  Szerző: markfelt

Nem sikerült a budapestivel azonos PI kódot beállítani a vidéki adók RDS-ének, így autóban nem fog működni az automatikus frekvenciaváltás.

• 1
  • 821
  • 822
  • 823
  • 824
  • 825
  • 1035