RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#161885  Szerző: markfelt

Wolfman írta:
admin írta:Marcali 88.0
Keszthely 92.2, 104.3 és lassan 99.4
Marcaliban nem látok esélyt helyi műsorablakra (igazából pályázatra se nagyon). Minek? Abban a városban nincs semmi említésre méltó. :D
A Helikonért meg kár lenne azért. :(
De akkora a vételkörzete (Tapolcától és Hévíztől Nagykanizsáig illetve Kaposvárig), hogy tökéletes gapfiller.
 #161880  Szerző: Wolfman

admin írta:Marcali 88.0
Keszthely 92.2, 104.3 és lassan 99.4
Marcaliban nem látok esélyt helyi műsorablakra (igazából pályázatra se nagyon). Minek? Abban a városban nincs semmi említésre méltó. :D
A Helikonért meg kár lenne azért. :(
 #161878  Szerző: markfelt

Wolfman írta:
Gyurii írta:
djlacee írta:Vagy inkább írjanak ki két országos csomagot:
1. pályázzon a Rádió 1
2. pályázzon a Sláger FM
A rakás helyi frekit meg had kapják helyi/regionális rádiók, mint ahogy annak működnie kellene.
Ennek tiszteletére a hörcsög készíttethetne új szignálparkot stb. Vagy csak szerintem cikik a 10 éves zenés szignálok? :blush:
*6 éves, ebből (ha csak Budapestet nézzük) 2 évig használták a hálózat szétesése előtt.
Biztos lesz, amint jönnek Balázsék, szerintem már el is készül. Marketing szempontból jó, hogy a régivel indultak újra, de nagyon megkopott már, tény. A "vannak, akik azt mondják" kezdetű music menu nálam már elkapcsolási faktor.

Balázsékat azért mondom ilyen bátran, mert Esperes pénteken azzal poénkodott, hogy már le is cserélték a parkolóhely tábláját Esperesről Sebestyénre náluk. :)
 #161876  Szerző: Wolfman

Gyurii írta:
1. pályázzon a Rádió 1
2. pályázzon a Sláger FM
A rakás helyi frekit meg had kapják helyi/regionális rádiók, mint ahogy annak működnie kellene.
Ennek tiszteletére a hörcsög készíttethetne új szignálparkot stb. Vagy csak szerintem cikik a 10 éves zenés szignálok? :blush:
*6 éves, ebből (ha csak Budapestet nézzük) 2 évig használták a hálózat szétesése előtt.
 #161874  Szerző: markfelt

djlacee írta:
admin írta:
1. pályázzon a Rádió 1
2. pályázzon a Sláger FM
Kevés élne meg, a hálózatos működik csak jól.
Ez lehet, de ez 80%-ban a politikának köszönhető, és kb 20%-ban a technika fejlődésének. Mármint Magyarországon.
Hát, az arányt finomítanám, de amúgy igen.
 #161873  Szerző: markfelt

adam1400 írta:
admin írta:Meglátjuk. Én drukkolok, hogy elérjék a bűvös 50%-ot.
Miért akkor mi történik? azon kivül hogy országosnak számít? akkor a pécsi nevet fog váltani ha ott is lesz 2 r1?
Szerintem a pécsi R1-nek előbb-utóbb nevet kell váltania...
 #161872  Szerző: djlacee

admin írta:
1. pályázzon a Rádió 1
2. pályázzon a Sláger FM
Ez lehet, de ez 80%-ban a politikának köszönhető, és kb 20%-ban a technika fejlődésének. Mármint Magyarországon.
 #161871  Szerző: markfelt

1. pályázzon a Rádió 1
2. pályázzon a Sláger FM
 #161870  Szerző: Gyurii

1. pályázzon a Rádió 1
2. pályázzon a Sláger FM
 #161867  Szerző: djlacee

Vagy inkább írjanak ki két országos csomagot:
1. pályázzon a Rádió 1
2. pályázzon a Sláger FM
  • 1
  • 819
  • 820
  • 821
  • 822
  • 823
  • 1035