adam1400 írta:Ez kamuoldal?Az hát.
https://www.facebook.com/R%C3%A1di%C3%B ... 7716/?rc=p
adam1400 írta:Ez kamuoldal?Az hát.
https://www.facebook.com/R%C3%A1di%C3%B ... 7716/?rc=p
admin írta:Kár hogy nincsenek táblák
már le is cserélték a parkolóhely tábláját Esperesről Sebestyénre náluk.

admin írta:Hát, például Budapesttől északi irányba?! (pl. Göd 97.3)
Helyi rádió nem tudom, hova kell még.
Gyurii írta:Nem, az egyik országos ker. hálózatosan, helyi-körzeti frekiken, a másik a Class csomagon.admin írta:Már bocs, de ezt nem értem! Adom, hogy legyen 2 országos ker. rádió, a többi pedig nyomuljon hálózatosban, vagy helyinek. DE! A másik frekicsomagot használja a Kossuth, mégis hogy gondoltad a 2 országos ker. rádiót? Új adóhálózat kimérés?djlacee írta:De amúgy mi lenne, ha nem adnánk itt nekik ötleteket? Pályázzanak az országosra, és nyerjék meg. A helyi frekiket meg hagyják meg a helyi érdeklődőknek embereknek.Országosra inkább majd más. Különben is, két országos kereskedelmi kell, hálózatosodjanak csak szépen.
admin írta:Már bocs, de ezt nem értem! Adom, hogy legyen 2 országos ker. rádió, a többi pedig nyomuljon hálózatosban, vagy helyinek. DE! A másik frekicsomagot használja a Kossuth, mégis hogy gondoltad a 2 országos ker. rádiót? Új adóhálózat kimérés?djlacee írta:De amúgy mi lenne, ha nem adnánk itt nekik ötleteket? Pályázzanak az országosra, és nyerjék meg. A helyi frekiket meg hagyják meg a helyi érdeklődőknek embereknek.Országosra inkább majd más. Különben is, két országos kereskedelmi kell, hálózatosodjanak csak szépen.
djlacee írta:De amúgy mi lenne, ha nem adnánk itt nekik ötleteket?.Nyilván hálát adnak az égnek, hogy van ez fórum és ez a rengeteg ötlet. Maguktól nem megy.
djlacee írta:De amúgy mi lenne, ha nem adnánk itt nekik ötleteket? Pályázzanak az országosra, és nyerjék meg. A helyi frekiket meg hagyják meg a helyi érdeklődőknek embereknek.Országosra inkább majd más. Különben is, két országos kereskedelmi kell, hálózatosodjanak csak szépen.