RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#162470  Szerző: thenewdeam0n

nyikolaj írta:Most hirtelen nem jut eszembe,hogy a Sláger fm melyik politikai oldalhoz tartozik... de nem lehetne egy országos alternatíva? (A Class frekik helyén..?)
Fideszes ha jól tudom.
 #162468  Szerző: nyikolaj

Most hirtelen nem jut eszembe,hogy a Sláger fm melyik politikai oldalhoz tartozik... de nem lehetne egy országos alternatíva? (A Class frekik helyén..?)
 #162164  Szerző: gyattis

admin írta:
Csongii írta:A megszólalás alapján, akkor most Sláger FM-ben is Zenont használnak? Lehet már volt róla szó, csak elfelejtettem.
Jaja, indulás óta.
Nem. Csak most nyár közepe óta.
De lényegtelen ez az infó :)
 #162155  Szerző: altermanus

Wolfman írta:Balázs most cáfolta, hogy szerdától a Rádió Rockon lenne a műsoruk.
Off: akkor maradnak sziliék (bár azokat sem hallgatom, ha csak nem muszáj)
 #162153  Szerző: Csongii

Köszi, ezt nem tudtam. :)
 #162152  Szerző: markfelt

Csongii írta:A megszólalás alapján, akkor most Sláger FM-ben is Zenont használnak? Lehet már volt róla szó, csak elfelejtettem.
Jaja, indulás óta.
 #162151  Szerző: Csongii

A megszólalás alapján, akkor most Sláger FM-ben is Zenont használnak? Lehet már volt róla szó, csak elfelejtettem.
 #162148  Szerző: djmarco

ayala írta:anyway, szerintem egészen jó ez a reggeli műsor. Piros és Csabi jól működnek együtt, laza, és őszinte a hangvétel, és semmi erőltetett nincs benne. engem az első adás alapján meggyőzött.
a reggel egyik kulcsmondata pedig Vágó Pirosé: "(...) itt az ember úgy érzi, hogy majd igazi műsort tud készíteni." hallhatóan mindketten lubickolnak abban, hogy nem másodpercre kell dal"kéréseket" vágni, vagy csak simán felkonferálni a következő zenét... ha hosszú az introja, még akár az SMS számot is hozzátéve.
Nem akarom kizárni a lehetőségét hogy ez egyszer jó lesz, de nem annyira hiszek benne. Az első óra olyan volt mintha adás előtt 10 perccel tudták volna meg hogy műsoruk lesz. Ráadásul a ritmusa se volt meg az egésznek, és egyszerűen valahogy nem érdekel a véleményük. Hétvégi reggeli műsornak tök jó lenne, elfilozofálgatnának egy celeb hírről, adnának ötletet hogy mit főzzek ebédre, elmondanák hogy milyen idő lesz a hétvégén, sőt még valami mesét is mondhatnának, nagyon jó hangjuk van hozzá. De hogy ők pörgessenek fel reggelente, ők adják meg a napom ritmusát, erre az én részemről nem látok esélyt. De tényleg nincs velük semmi bajom, csak az én reggeli műsorról alkotott képembe, ez nagyon nem passzol.
 #162145  Szerző: ayala

anyway, szerintem egészen jó ez a reggeli műsor. Piros és Csabi jól működnek együtt, laza, és őszinte a hangvétel, és semmi erőltetett nincs benne. engem az első adás alapján meggyőzött.
a reggel egyik kulcsmondata pedig Vágó Pirosé: "(...) itt az ember úgy érzi, hogy majd igazi műsort tud készíteni." hallhatóan mindketten lubickolnak abban, hogy nem másodpercre kell dal"kéréseket" vágni, vagy csak simán felkonferálni a következő zenét... ha hosszú az introja, még akár az SMS számot is hozzátéve.
 #162143  Szerző: bandras

balázs is ott volt vagy csak felhívták?[/quote]

Felhívták. A Sláger FM honlapján vissza lehet hallgatni a "hallgasd újra" menüben. A 45. percnél hívják.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 102