RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#162646  Szerző: mikrofonos

Nem tudom (rajtam kívül) észrevette-e valaki, hogy az egyébként nagyon megbízhatóan működő stream-ben ma este egy kábé másfél órás kiesés volt. (de lehet, hogy csak német szolgáltatómnál volt a baj...)
 #162530  Szerző: altermanus

egon2 írta:Visszatértünk a rádiózásba 1997.Dec.31.előtti időre,sokaknak az egyetlen analóg országos elérésé zenei rádió ismét a Petőfi.Igaz 1997-ben még nem volt zenei adó a Petőfi.Szerintem a Kabarécsütörtököt vagy a Hétfői Kettőtöl ötig Kivánságmüsort többen hallgatták mint a 2007.Május 1 és 2016. közötti alteros Petőfit.
Hátha az alter, vagy a Közszolg Petőfi között kellene választanom, akkor a közszolgra szavazok...
mondjuk mikor jöttem haza anno koleszból, mindig a péntektől, péntekig és a Csúcsforgalom fogadott, ami nagyon jó kis magazin műsor volt (2005-2007) volt benne zene, csak néha Vizy Dorottya felkonferált egy témát, és jött a bejátszás, utána zene. (akkor is inkább Petőfit hallgattam, független attól, hogy milyen műsor ment rajta)
 #162524  Szerző: dkemeny77

egon2 írta:Visszatértünk a rádiózásba 1997.Dec.31.előtti időre,sokaknak az egyetlen analóg országos elérésé zenei rádió ismét a Petőfi.Igaz 1997-ben még nem volt zenei adó a Petőfi.Szerintem a Kabarécsütörtököt vagy a Hétfői Kettőtöl ötig Kivánságmüsort többen hallgatták mint a 2007.Május 1 és 2016. közötti alteros Petőfit.
:gülü2:
 #162520  Szerző: egon2

A mostani Petőfi meg nyerő lesz mert a nép a könnyen emészthető zenékre bukik,az alter zene nem jött be mindenkinek.Oké én is a Petőfiből ismertem meg Péterfi Bori vagy a Kowalsky meg a Vega számait.De azóta más rádiók is játsszák ezeket!
 #162519  Szerző: egon2

Visszatértünk a rádiózásba 1997.Dec.31.előtti időre,sokaknak az egyetlen analóg országos elérésé zenei rádió ismét a Petőfi.Igaz 1997-ben még nem volt zenei adó a Petőfi.Szerintem a Kabarécsütörtököt vagy a Hétfői Kettőtöl ötig Kivánságmüsort többen hallgatták mint a 2007.Május 1 és 2016. közötti alteros Petőfit.
 #162501  Szerző: Gyurii

Tudom már unjátok a lassan évek óta tartó nyafogásom, de megkérdezném most már komolyan; miért nem lehetne a Komádi 96,7-et, vagy legalább a 98,8-t (Szentes) úgy beállítani, ahogy a 107,3 vagy a 100,4 szól? Bartók, Kossuth seekerrel megáll sok esetben, és jól szól; a Petőfi szabályosan recseg, cicceg Békéscsabán. (Dobozi úton, város széléin stb. 102.7 Kékesre áll az AF, és lesek miért recseg mikor indítom az autót, hát ezért...) Ha már egyetlen országos könnyű rádió... 96,7 is legerősebb (papíron), de a 101,6 szintjét hozhatná, talán még tudnánk hallgatni a rádiót Békésben. :| :csukottszem:
 #162492  Szerző: LuciFerko

Dawe1797 írta: Én is rögtön kábelre gondoltam, de nem hittem, mivel RDS is jött. Ezek szerint kábelen is adnak RDS-t? :o
Simán lekeverik a jelet oda. Szóval igen :)
 #162486  Szerző: Dawe1797

Kovi02 írta:
BMáté írta:
Dawe1797 írta:Ma délután elég jó terjedés volt, és a Petőfit sikerült befognom RDS-sel a 93.5-ön. Érdekes, mert a frekvencia.hu oldal szerint nem is ad ezen a frekin.
Nincs ilyen frekijük, illetve 93,1-93,9 között sincs. Ez valami más lehetett, esetleg kábelhálózat?!

Szerintem is az,mert gyengén a faluban is jön.(amúgy a Halas is jön a kábelből)
Én is rögtön kábelre gondoltam, de nem hittem, mivel RDS is jött. Ezek szerint kábelen is adnak RDS-t? :o
 #162479  Szerző: Kovi02

BMáté írta:
Dawe1797 írta:Ma délután elég jó terjedés volt, és a Petőfit sikerült befognom RDS-sel a 93.5-ön. Érdekes, mert a frekvencia.hu oldal szerint nem is ad ezen a frekin.
Nincs ilyen frekijük, illetve 93,1-93,9 között sincs. Ez valami más lehetett, esetleg kábelhálózat?!
Szerintem is az,mert gyengén a faluban is jön.(amúgy a Halas is jön a kábelből)
 #162476  Szerző: BMáté

• 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 625