RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#162951  Szerző: ayala

Milán írta:Valaki tud erre valamit magyarázatot adni? Minek kapcsolják be a kamerát ha nézhetjük az Árpád hídat, a mikrofont, illetve a plafont. Tök izgi, nem?
kép
Komolyan, hányszor jön még elő ez a téma?! Nem tök mindegy? Nem élő a műsor egy ember dolgozik a stúdióban, nincs semmi látnivaló. Bár az igaz, hogy jobb megoldás lenne kikapcsolni... de hogy ez heti szinten téma legyen... :S
 #162949  Szerző: Milán

Valaki tud erre valamit magyarázatot adni? Minek kapcsolják be a kamerát ha nézhetjük az Árpád hídat, a mikrofont, illetve a plafont. Tök izgi, nem?
Kép
 #162847  Szerző: markfelt

Azonnal semmit nem kezdenek el mérni, adnak neki fél évet, hogy befusson.
 #162845  Szerző: djmarco

admin írta:
adam1400 írta:
admin írta:Is-is. Gyanús, hogy a R1 és a Music lesz most toronymagasan a piacvezető Budapesten, nagyon néznék már egy friss hallgatottságot.
A R1-en miért nincs olyan sok reklám mint a musicen?
Mert nincs hallgatottsági adat egyelőre, meg normális morning show se volt. Kíváncsi lettem volna arra, hogy az indulás első hónapjaiban mekkora volt a reach, a Class és a Music mellett, de azt már sose tudjuk meg. :)
Javítsatok ki ha tévednék, de én mintha olyat hallottam volna hogy ugye a leguttobbi vizsgált időszakban már benne volt az R1, (azt nem tudom hogy mennyire vizsgálták, de adatok voltak róla mivel a vizsgált időszak alatt szólltak), csak talán az R1 nem járult volna hozzá a közzétételéhez (ha van ilyen). Akkor meg gondolom nem lehettek annyira jók az adatok, de ha van valaki aki okosabb ebbe a témába akkor javítson ki.

Mondjuk nyílván kell egy idő amíg a rádiónak kialakul a hallgatótábora, szóval az eredmény úgy lett volna igazáb izgalmas ha már ők is szólnának 1 éve Budapesten, de ugye most a reggeli show ezt teljesen felfogja borítani.
 #162844  Szerző: asr27

admin írta:...
:gülü2:
Kampányt indítottál a R1 mellett, hogy már ötleteket is adsz, hogy melyik rádió(ka)t nyírják ki és, hogy melyik frekvenciákat kaparintsák meg?!
 #162830  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
admin írta:Is-is. Gyanús, hogy a R1 és a Music lesz most toronymagasan a piacvezető Budapesten, nagyon néznék már egy friss hallgatottságot.
Vajon a "konkurencia" mikor kerül be a vizsgálásba?
Január.
 #162829  Szerző: markfelt

adam1400 írta:
Mert nincs hallgatottsági adat egyelőre, meg normális morning show se volt. Kíváncsi lettem volna arra, hogy az indulás első hónapjaiban mekkora volt a reach, a Class és a Music mellett, de azt már sose tudjuk meg. :)
 #162825  Szerző: Gr3g0ry

Vajon a "konkurencia" mikor kerül be a vizsgálásba?
 #162824  Szerző: adam1400

#162823  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Nem kellene mezei szexizmusból hallgatottságot, népszerűséget faragni, 2016 van.
Gólyatáboros eset és most meg ez, és már 2016 van....(ezt a békát viszont lekell nyelni...)
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 565