admin írta:adam1400 írta:admin írta:Is-is. Gyanús, hogy a R1 és a Music lesz most toronymagasan a piacvezető Budapesten, nagyon néznék már egy friss hallgatottságot.
A R1-en miért nincs olyan sok reklám mint a musicen?
Mert nincs hallgatottsági adat egyelőre, meg normális morning show se volt. Kíváncsi lettem volna arra, hogy az indulás első hónapjaiban mekkora volt a reach, a Class és a Music mellett, de azt már sose tudjuk meg. 
Javítsatok ki ha tévednék, de én mintha olyat hallottam volna hogy ugye a leguttobbi vizsgált időszakban már benne volt az R1, (azt nem tudom hogy mennyire vizsgálták, de adatok voltak róla mivel a vizsgált időszak alatt szólltak), csak talán az R1 nem járult volna hozzá a közzétételéhez (ha van ilyen). Akkor meg gondolom nem lehettek annyira jók az adatok, de ha van valaki aki okosabb ebbe a témába akkor javítson ki.
Mondjuk nyílván kell egy idő amíg a rádiónak kialakul a hallgatótábora, szóval az eredmény úgy lett volna igazáb izgalmas ha már ők is szólnának 1 éve Budapesten, de ugye most a reggeli show ezt teljesen felfogja borítani.