RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#162925  Szerző: Wolfman

mlaszlo írta: A Sláger FM-en is Ő mondja a hajnali híreket.
Nem László M. Miksa a hangja, a Class FM-en sem Ő volt.
Oh. Köszönöm ismét az infót, úgy néz ki, keverem a szezont a fazonnal. :D
 #162924  Szerző: mlaszlo

Wolfman írta:
mlaszlo írta:
Wolfman írta:Mióta olvassa Bányász Árpád a híreket?
Mióta elindultak a 96.4-en
Köszi az infót, én azt hittem, hogy még egy másik rádión van. :D

László M. Miksa maradt a hang a Reggeli Show alatt, kicsit meglepődtem.
A Sláger FM-en is Ő mondja a hajnali híreket.
Nem László M. Miksa a hangja, a Class FM-en sem Ő volt.
 #162923  Szerző: Wolfman

mlaszlo írta:
Köszi az infót, én azt hittem, hogy még egy másik rádión van. :D

László M. Miksa maradt a hang a Reggeli Show alatt, kicsit meglepődtem.
 #162922  Szerző: mlaszlo

#162921  Szerző: Wolfman

Mióta olvassa Bányász Árpád a híreket?
 #162887  Szerző: robert11

Nekem tökmindegy hogy jönnek e Balázsék a rádió1re vagy sem én úgy is maradok Bocsiéknál.
Így viszont elég rossz lesz azoknak akik zenét szeretnének reggel mert a Classon pl reggel alig volt zene Balázséknál csak duma duma hátán volt ráadásul tényleg nincsenek olyan jó poénjai viccei Bazsinak amin lehetne egy jót röhögni. Azért már volt szerencsém hallgatni onnan tudom.
Másrészt vannak még helyek az országban ahol még nem fogható a rádió1 így az nem mondható el hogy az egész országban fogják tudni reggelente hallgatni a műsort max online igen de autózásközben páran elfelejthetik.
Ez mondjuk rövidesen megoldódhat Vajna biztos vesz még frekiket akár debrecen és olyan nagy városokba is szólhat majd a rádió ahol még most nem Debrecenbe tuti visszafognak térni szerintem hisz évekig volt ott is rádió1 mért ne tudnának visszatérni
noartist írta:Galantis-No money
Igazi újdonság? Srácok, ezt Ti sem gondoljátok komolyan.. habár minden relatív.
 #162874  Szerző: altermanus

mikrofonos írta:
lali87 írta:
altermanus írta: én már csak egyet nem értek de ez egyre magasabb nekem
most mondja meg nekem őszintén az, aki szokta hallgatni a Balázsékat, hogy mi olyan jó bennük? :hit:
Ezek az alpári, csipkelődős odaszólogatós műsorok sok embert lekötnek, kitöltik a reggeli munkába menést, a napkezdés csendjét, jó hangulatot teremtenek lehet min nevetni, már mint aki vevő az efféle dolgokra. Balázsék nem jók semmiben de egy komoly tömegigényt elégitenek ki ennyi.
Jó ez a fenti jellemzés. Én annyival egészíteném ki, hogy a nagy kereskedelmi tv-k átlag célközönségének szól ez is. A feleségem Eger és Debrecen között autóztában időnként hallgatta (mert sokat ingázott az elmúlt években a két város között) és mondta nekem (mert én nem hallgattam) hogy elég gyakran foglalkozott Balázs a nemi szervével (vagy másokéval). Ez az odamondogatós "kurucos" stílus egyébként elég kapós kis hazánkban.
világos... :megusta: és tényleg ez kapcsolja ki az embert? én személy szerint irritál :wailing: (még jó, hogy nem vagyunk egyformák) sose fogtak meg az ilyen műsorok, kivéve Buda Marci műsora (de elkalandoztam)
 #162871  Szerző: noartist

Galantis-No money
Igazi újdonság? Srácok, ezt Ti sem gondoljátok komolyan.. habár minden relatív.
 #162860  Szerző: mlaszlo

Most éppen a Gong teljesen ki is nyomta a 96.4-et.
 #162858  Szerző: mlaszlo

admin írta:
Viccet félretéve, lehet pl. panaszt is tenni, hogy zavart a 96.4 - mert az, a Gong, a Fortuna meg a Szent István is zavarja pl. reggelente -, akkor mindenféle pályázat nélkül kaphatnak másikat, mondjuk épp a 95.3-at, ami ugye Bp+80.
Érden sok helyen alapból zavarja a Gong a 96.5-ön, terjedéskor meg a 96.3-on a Fortuna is. A 96.4 errefelé elég gyenge, házon belül szinte be se lehet fogni, kisebb rádióval meg végképp esélytelen.
Jönne még erre a 106.5-ön, de azt meg a 106.6 Lánchíd lehetetleníti el.
  • 1
  • 802
  • 803
  • 804
  • 805
  • 806
  • 1035