RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#162948  Szerző: LewyDee

admin írta:
LewyDee írta:
Milán írta:Az online adással kezdhetnének valamit. Nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem tudtak semmit intézni, és egy nagyobb szerverre átvinni a dolgot.
tunein.com. Keress rá a Rádió Pont 1 -re. a Nyíregyházi műsor megy rajta :)
Jó, ezt mi tudjuk, de a hallgatók 99,9%-a nem. Persze nem is megoldás, a megoldás egy nagyobb szerver.
Ezek szerint nem figyeltem, sorry
 #162947  Szerző: markfelt

LewyDee írta:
Milán írta:Az online adással kezdhetnének valamit. Nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem tudtak semmit intézni, és egy nagyobb szerverre átvinni a dolgot.
Jó, ezt mi tudjuk, de a hallgatók 99,9%-a nem. Persze nem is megoldás, a megoldás egy nagyobb szerver.
 #162946  Szerző: LewyDee

#162945  Szerző: Milán

Az online adással kezdhetnének valamit. Nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt nem tudtak semmit intézni, és egy nagyobb szerverre átvinni a dolgot.
 #162944  Szerző: markfelt

"Igaz, hogy lejben kapjátok a fizetéseteket?" - na, felhívták a Sláger FM-et is. :D
 #162942  Szerző: dkemeny77

LuciFerko írta:
dkemeny77 írta:Vajna bá olyan oltás csomagot kapott, hogy szerintem maradhat az a Kukori spot :D
Én is csak pislogtam. :D "Vaníliás fánk rock" :D :D :D
A hírek után egy kis Funky zenei összeállítás... :D :D
 #162940  Szerző: IstvánB

"Hogy hogy a fokusz készít riportot? Rtl klub? Megveszem! " :lool:
 #162939  Szerző: LuciFerko

dkemeny77 írta:Vajna bá olyan oltás csomagot kapott, hogy szerintem maradhat az a Kukori spot :D
Én is csak pislogtam. :D "Vaníliás fánk rock" :D :D :D
 #162938  Szerző: dkemeny77

Vajna bá olyan oltás csomagot kapott, hogy szerintem maradhat az a Kukori spot :D
  • 1
  • 800
  • 801
  • 802
  • 803
  • 804
  • 1035