RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163160  Szerző: Kovi02

altermanus írta:Kérdés! ti olvastatok valamit, hogy dec 15-től jelentősen bővülni fog a R1 adáskörzete?
Ma találtak meg a kérdéssel...
Kit vásárolhatnak meg?(ennyi idő alatt pályázattal nem nagyon lehetne terjeszkedni)
(helyiek,vagy esetleg egy nagyobb hálózat : Gong,FM7,Helikon?)
 #163158  Szerző: altermanus

Kérdés! ti olvastatok valamit, hogy dec 15-től jelentősen bővülni fog a R1 adáskörzete?
Ma találtak meg a kérdéssel...
 #163157  Szerző: robert11

Igen ebben igazad van mindenhol nemlehet rádió1 régen sem volt viszont most nyilván Balázsék miatt szeretné sok ember hallgatni az autóban munkábamenet és ahol nincs még rádió1 ott ezt csak online tehetik igaz ha úgy vesszük Bocsiékat se tudja mindenki hallgatni még kevesebben tudják az országban mint Balázsékat hisz sok Bumerángos mikor megtudta hogy Bocsi újra az éterben elkezdték hallgatni még akkor is ha a zenei kínálat nem olyan volt amilyenre ők vágytak amit megszoktak a slágeren mert volt aki csak miatt ahallgatta meg még hallgatja is a musicot.
admin írta:
Kovi02 írta:Szerintem nekik egyszerűbb bekebelezni,ha valahol van egy hallgatott helyi rádió,akkor arról nehéz lesz átszoktatni a hallgatókat. Nagyobb helyi pakkot meg kiírhatnak,de a nagyobb teljesítményű helyi frekik már foglaltak a legtöbb helyen,nem fognak összeérni a frekik.
Tévedés és tévedés.
 #163154  Szerző: nyikolaj

Amúgy meg mi értelme annak ,ha minden megyeszékhelyen lenne R1? A R1 midig is attól volt egyedi,érdekes,hogy félországos volt..(És anno számomra elérhetetlen,ennek volt feelingje,misztikuma) Nem kell mindenhová R1! Andy bácsi még zsebből bekebelezhet 4 vagy 5 frekit az országban,és kész! Elég annyi! Minek még olyan hercehurca,hogy pályáztatás, stb... várni hónapokat,évet... Ugyan! Ahol lesz/van R1, ott van, ahol nem lesz,ott nincs...ilyen egyszerű! Régen is így volt. El kell fogadni!
 #163146  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:Szerintem nekik egyszerűbb bekebelezni,ha valahol van egy hallgatott helyi rádió,akkor arról nehéz lesz átszoktatni a hallgatókat. Nagyobb helyi pakkot meg kiírhatnak,de a nagyobb teljesítményű helyi frekik már foglaltak a legtöbb helyen,nem fognak összeérni a frekik.
Tévedés és tévedés.
 #163144  Szerző: noartist

robert11 írta:Röviden itt valaki írta hogy a 96 4 nemjön túl sokáig én csak a roxis időkből időkre tudok visszaemlékezni annó Siófokig jöhetett kb Velencén Fehérváron még szólt még utána is valameddig és utána ment el valahogy.
Én mondjuk többet vártam a rádiótól azthittem lesznek majd új szignálok jó vannak de nem olyan sok ez a vannak akik aztmondják is már ódivatú lejárt lemez meg 5 6 évvel ezelőtti zenéket adnak olyanokat amik még a 103 9en mentek ami nembaj de azokat is halálra játszák mindennap leadják a realityt a szóval durva musicon is kb ez a helyzet de mondom én kicsit többet vártam az újraindulástól
A Music FM néha nyúl vissza régebbi zenékhez, de pl. volt egy 1-2 hetes időszak nem olyan rég, amikor érthetetlenül rákattantak Lady Gaga első slágereire. Hasonló az R1 is, de határozottan fejlődik a zenei felhozatal.
 #163143  Szerző: molnarb

Kovi02 írta: Mondjuk tulajdonképpen mehetne az egyik általad említett frekire az R1,de ha a városon belül se lenne tiszta vétel,akkor minek?
Példakén a Class FM szegedi, 94.9-es frekijét hoznám fel.... városon belül is volt hogy karcos volt a vétel, a várostól kb. pár km-re nem is volt már okés, de azért nem volt az olyan rossz, hogy volt :D Ilyen megfontolásból azért Szegeden se pityeregnék ha picit változna a "széles" repertoár.
 #163142  Szerző: robert11

Röviden itt valaki írta hogy a 96 4 nemjön túl sokáig én csak a roxis időkből időkre tudok visszaemlékezni annó Siófokig jöhetett kb Velencén Fehérváron még szólt még utána is valameddig és utána ment el valahogy.
Én mondjuk többet vártam a rádiótól azthittem lesznek majd új szignálok jó vannak de nem olyan sok ez a vannak akik aztmondják is már ódivatú lejárt lemez meg 5 6 évvel ezelőtti zenéket adnak olyanokat amik még a 103 9en mentek ami nembaj de azokat is halálra játszák mindennap leadják a realityt a szóval durva musicon is kb ez a helyzet de mondom én kicsit többet vártam az újraindulástól
 #163139  Szerző: Kovi02

Szerintem nekik egyszerűbb bekebelezni,ha valahol van egy hallgatott helyi rádió,akkor arról nehéz lesz átszoktatni a hallgatókat. Nagyobb helyi pakkot meg kiírhatnak,de a nagyobb teljesítményű helyi frekik már foglaltak a legtöbb helyen,nem fognak összeérni a frekik.
 #163138  Szerző: markfelt

nyikolaj írta:Ne butáskodjunk már! Itt nem az fog dönteni,hogy hol van üres koordinált freki egy városban! Miskolc is,(103,106.5, 103.8, )és gondolom sok más város rendelkezik üres frekivel! Hidd el,hogy Andy nem fog külön pályázni frekire és várni 1 vagy 1,5 évig amíg döntés születik,és kihirdetik NYERTESKÉNT! Itt a bekebelezés a lényeg! A felvásárlás!
Ez tévedés, "bekebelezni" ugyan gyorsan, de nagyon drágán lehet csak. Is-is a válasz. Szerintem még karácsony előtt, de lehet, csak jövő év elején meghirdetnek majd egy szép nagy helyi pakkot, gondolom.
  • 1
  • 793
  • 794
  • 795
  • 796
  • 797
  • 1035