RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163179  Szerző: noartist

mlaszlo írta:
admin írta:A tegnapi DisznóShit mix rémes volt.

"Remegett" a hang, mert teljesen indokolatlanul fel volt tolva a BPM, szerintem a tömörítés se volt több 128k-nál, 3-szor ment le a klasztalan ID egymás után, utána a muzikbogyó, és hát ez eleve nem kreatív, de ilyen töménységben már fizikailag fájt.

Az első megnyilvánulás Bárányéktól negyed óra után pedig az AIDS-en való nevetgélés volt.

Elég kellemetlen dolgok ezek, én Flyéktól sokkal nagyobb igényességet szoktam meg.
Én volt Class FM hallgatóktól a következő kritikákat hallom. A Reggeli show jó, de utána minden nap ugyanazok a zenék jönnek. Illetve említik, hogy a "vannak akik azt mondják náluk megy ..." rendkívül idegesítő, főleg van olyan reklámblokk amiben ez kétszer is megy egymás után. Szintén értelmetlen a muzikbogyózás, főleg hogy a vételkörzet jelentős részére ismeretlen is a Music FM. A délutáni 5 órás mix nagyon nem kellene és este 8-kor sem rögtön a dance-house-ba kellene belevágni. Ez a régi R1-en elment, de ha a Reggeli show-val a volt Class FM hallgatókat is meg akarják szólítani, akkor ezeken gyorsan változtatni kellene, mert így 10 után sokan kapcsolnak el.
Apropó Reggeli Show: állítólag Balázsék nagyon megbántották Argyelán Krisztát, a Class Reggel műsorvezetőjét a hétfői kijelentéseikkel.
 #163178  Szerző: noartist

"Remegett" a hang, mert teljesen indokolatlanul fel volt tolva a BPM, szerintem a tömörítés se volt több 128k-nál, 3-szor ment le a klasztalan ID egymás után, utána a muzikbogyó, és hát ez eleve nem kreatív, de ilyen töménységben már fizikailag fájt.

Az első megnyilvánulás Bárányéktól negyed óra után pedig az AIDS-en való nevetgélés volt.

Elég kellemetlen dolgok ezek, én Flyéktól sokkal nagyobb igényességet szoktam meg.
A DS-től, valamint az azt alkotó arcoktól a falat kapartam mindig, már a korábbi R1-es érából is. A vicc, hogy ők -főleg Bárány Attila- nem tehetségtelen, sőt. Miért nem lehet normális műsort összerakni? Mióta létezik, csak kínzás a fülnek. Köröket ver rá a Music Killers, a saját, belső gyártású Night Factory (bár ezt csak érintőlegesen hallottam, de tetszett), sőt, a néhai NiteRise is.
A DisznóShit jelző pedig csillagos ötös, valahogy így tudnám én is leírni az egész kabarét. Sajnálom.
 #163177  Szerző: mlaszlo

Én volt Class FM hallgatóktól a következő kritikákat hallom. A Reggeli show jó, de utána minden nap ugyanazok a zenék jönnek. Illetve említik, hogy a "vannak akik azt mondják náluk megy ..." rendkívül idegesítő, főleg van olyan reklámblokk amiben ez kétszer is megy egymás után. Szintén értelmetlen a muzikbogyózás, főleg hogy a vételkörzet jelentős részére ismeretlen is a Music FM. A délutáni 5 órás mix nagyon nem kellene és este 8-kor sem rögtön a dance-house-ba kellene belevágni. Ez a régi R1-en elment, de ha a Reggeli show-val a volt Class FM hallgatókat is meg akarják szólítani, akkor ezeken gyorsan változtatni kellene, mert így 10 után sokan kapcsolnak el.
 #163176  Szerző: markfelt

A tegnapi DisznóShit mix rémes volt.

#163175  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Amúgy meg mi értelme annak ,ha minden megyeszékhelyen lenne R1? A R1 midig is attól volt egyedi,érdekes,hogy félországos volt..(És anno számomra elérhetetlen,ennek volt feelingje,misztikuma) Nem kell mindenhová R1! Andy bácsi még zsebből bekebelezhet 4 vagy 5 frekit az országban,és kész! Elég annyi! Minek még olyan hercehurca,hogy pályáztatás, stb... várni hónapokat,évet... Ugyan! Ahol lesz/van R1, ott van, ahol nem lesz,ott nincs...ilyen egyszerű! Régen is így volt. El kell fogadni!
Szerintem vonatkoztassunk el a régi Rádió1-től és a mostanitól. Teljesen más a tulajdonosi kör, mások a célok. Most a cél, minél több hallgatót elérni. Valószínűleg nem véletlenül szerződtették le a Morning show-t sem a teljes stábbal.
 #163172  Szerző: lali87

admin írta: Nincs határidő semmire.
Szerintem kaphatna ideiglenes frekiket csak úgy a vételminőség javitására vagy csak azért mert csak. :D
Pl: Juventus 93.9, Katradio vagy akár csak a Mária esetében történt...

(Olyan 30-40 db elég is lesz......)
 #163170  Szerző: markfelt

Wolfman írta:Ránéztem a pécsi R1 Facebook-oldalára, és hihetetlen, mennyien követelik Balázsékat reggelre. (Békéscsabára ugyanez igaz.)

Ezen a kommenten pedig kidőltem:
És persze ettől még nem fog a helyi jellegéből veszíteni!!Sőt!!
Milyen aranyos. :D
Hát, majd a 101.7-en, vagy a 90.0-n megkapják valamikor. :)
 #163167  Szerző: Wolfman

Ránéztem a pécsi R1 Facebook-oldalára, és hihetetlen, mennyien követelik Balázsékat reggelre. (Békéscsabára ugyanez igaz.)

Ezen a kommenten pedig kidőltem:
És persze ettől még nem fog a helyi jellegéből veszíteni!!Sőt!!
Milyen aranyos. :D
 #163165  Szerző: nyikolaj

Mondjuk az egri Fm7-re lecsaphat at R1..A Mátra Centrum idővel úgyis megnyeri az új frekijét. (101.9)
 #163161  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:
altermanus írta:Kérdés! ti olvastatok valamit, hogy dec 15-től jelentősen bővülni fog a R1 adáskörzete?
Ma találtak meg a kérdéssel...
Kit vásárolhatnak meg?(ennyi idő alatt pályázattal nem nagyon lehetne terjeszkedni)
(helyiek,vagy esetleg egy nagyobb hálózat : Gong,FM7,Helikon?)
Nincs határidő semmire.
  • 1
  • 792
  • 793
  • 794
  • 795
  • 796
  • 1035