RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163236  Szerző: exfm

admin írta:Országos kereskedelmi rádió híján ne mondjunk olyat kérem, hogy "Debrecenben van két helyi rádió, az elég". Mert nem egészséges, hogy nincs más. Az egy országos kerrádió se volt az 2012 óta.
Elnézést. Félreérthető voltam.
Hallgatva a két rádió munkásságát napi szinten azt mondom, hogy kell.

Akkor amikor az egyik frekvencián, - televízión keresztül már leadott műsorokat hallok azt mondom, hogy nagyon kell.
Akkor amikor a mási kereskedelmi rádióban egy VIVA tv által gyártott műsorra kapom fel a fejem, vagy éppenséggel azt a mixműsort hallhatom amely évekkel ezelőtt pont a debreceni Rádió1-en is futott, akkor azt mondom, hogy égetően szükség lenne egy új rádióra.

Viszont olyan nem kell, amitől azt kapom mint a másik kettőtől- csak éppen más néven, pepitában.

Ez csak a saját véleményem.
 #163233  Szerző: Kovi02

admin írta:Országos kereskedelmi rádió híján ne mondjunk olyat kérem, hogy "Debrecenben van két helyi rádió, az elég". Mert nem egészséges, hogy nincs más. Az egy országos kerrádió se volt az 2012 óta.
OFF
Lehet,hogy sokszor mondtam már,de azért a szerbekről ha példát vennénk

Szabadkán:
3 országos állami(komolyzenei,szerb-nemzetközi pop-rock,és egy szövegelős (RTS 2,202,1))
4 országos könnyűzenei (egyik csak nemzetközi pop,másik 50-50 szerb-nemzetközi és kettő csak szerb(Play,S2,S1,HIT FM )
2 regionális állami (magyarul,szerbül mindkettő zene+magazinműsorok+hírek( RTV 2-1) )
1 regionális könnyűzenei (csak nemzetközi pop (AS FM))
6(!) helyi ( magyarul,szerbül nemzetközi,magyar és szerb pop és népzenével,+ van magyar/szerb vallási is(Naxi City, SzMR,Mária,Pannon,YU Eco,PRVI)
emellett még van 3 üres frekvencia is.
Nálunk miért nincs sehol se legalább ennek a fele?
 #163230  Szerző: markfelt

Országos kereskedelmi rádió híján ne mondjunk olyat kérem, hogy "Debrecenben van két helyi rádió, az elég". Mert nem egészséges, hogy nincs más. Az egy országos kerrádió se volt az 2012 óta.
 #163228  Szerző: noartist

exfm írta:
robert11 írta:Debrecenben nagyon hiányolják a rádiót facebookfalon írják hogy kár hogy nincs.
Debrecenben többféle formában szólt a Rádió1. Szólt a 98.9-en és a 92.3 mhz-en is. Az utóbbi az utolsó éveiben veszedelmesen rossz volt.

Én nem hiányolom mert felelsleges a jelenlegi kettő mellé egy harmadik. Inkább a helyi frekvenciákon kellene olyan műsorokat készíteni amik le is ültetik a hallgatókat a rádióhoz. Például 2000 környékén az akkori FM95-nek olyan reggeli műsora volt, ami párját ritkította a megyében, jó értelemben. Ez ma már a múlté.

Nem értem miért kell visszanyúlni egy olyan koncepcióhoz, amely idejét múlta. Elfogyott a kreativitás a magyar kereskedelmi rádiózásból???
Mikor lesz már egy olyan brand amelyben teljesen új hangokkal, kreatív ötletekkel próbálják megfogni a hallgatókat..?
Talán ez lett volna a Music FM. Ha az új arcok-dolog nem is okvetlenül vonatkoztatható rá. (Kiss Márti egyedül az, aki új, és ígéretes)
 #163227  Szerző: exfm

robert11 írta:Debrecenben nagyon hiányolják a rádiót facebookfalon írják hogy kár hogy nincs.
Debrecenben többféle formában szólt a Rádió1. Szólt a 98.9-en és a 92.3 mhz-en is. Az utóbbi az utolsó éveiben veszedelmesen rossz volt.

Én nem hiányolom mert felelsleges a jelenlegi kettő mellé egy harmadik. Inkább a helyi frekvenciákon kellene olyan műsorokat készíteni amik le is ültetik a hallgatókat a rádióhoz. Például 2000 környékén az akkori FM95-nek olyan reggeli műsora volt, ami párját ritkította a megyében, jó értelemben. Ez ma már a múlté.

Nem értem miért kell visszanyúlni egy olyan koncepcióhoz, amely idejét múlta. Elfogyott a kreativitás a magyar kereskedelmi rádiózásból???
Mikor lesz már egy olyan brand amelyben teljesen új hangokkal, kreatív ötletekkel próbálják megfogni a hallgatókat..?
 #163224  Szerző: robert11

Debrecenben nagyon hiányolják a rádiót facebookfalon írják hogy kár hogy nincs hiányzik gondolom egy online hallgató írhatta viszont itt valaki mondta hogy lesznek új szignálok rosszúl tudom? Ha nem is itt valahol hallottam és azt is hogy a stationvoice is megváltozik új lesz. Javítsatok ki légyszí ha nem így van.
 #163208  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Ha már kritika, amit egyáltalán nem értek, az az éjféli reklámzáró, majd hírek.

Lemegy a DJ Factory mix, utána még egy zene, majd "a reklám után". Minden volt, csak reklám nem, mindez naponta. Ez mi mégis?
Nincs külön spot a pl.: hírek felkonferálására?
 #163206  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:Tény, hogy rájuk fér a változtatás, de még így, kopottan is nívósabb, mint a többi.
az a baj a rádió1-el, hogy nem jó hallgatni, zavaró, idegesíti a hallgatót. ha ez lenne a nívó, akkor ott probléma van.
De melyiket? :)
Az ami a reggeli show "között" történik, teljesen nivótlan, kommersz, bulvár és néhol primitiv. Egyáltalán nem egységes a két produkció.
 #163202  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:Tény, hogy rájuk fér a változtatás, de még így, kopottan is nívósabb, mint a többi.
az a baj a rádió1-el, hogy nem jó hallgatni, zavaró, idegesíti a hallgatót. ha ez lenne a nívó, akkor ott probléma van.
De melyiket? :)
  • 1
  • 790
  • 791
  • 792
  • 793
  • 794
  • 1035