RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163393  Szerző: adam1400

Tudtátok hogy a pécsi R1 még gázabb mint a pesti? És van amiben hasonlítanak.

Egyrészt a pestire mondjátok hogy 1 évvel később kerülnek be az új számok,hát képzeljétek dec 6-án került be Imany és be is mondják hogy újdonság :troll: (Hozzáteszem ezt a számot a csabai R1 játszotta először,aztán a Music FM,és végül a bp-i)

Másrészt ahogy látom kezd a pécsi is CHR lenni,mivel Imany-t egy nap 5x játsszák,így tényleg mehetnének hálózatba.

Akit érdekel: http://www.mostszol.hu/radio/radio1pecs ... +Remix+%29

Más: Már vannak karácsonyi szignálok,viszont sem dalokba nem látszik még sem a reklámban nem promózzák a karácsonyi műsort,szerintetek mikor lesz?
 #163392  Szerző: djlacee

noartist írta:Milyen értelemben szörnyű szakmailag?
Gondolom mert felborítja a nap rendjét a nem rotációból való zenékkel
 #163391  Szerző: noartist

admin írta:A Cooky mix okoz némi kognitív disszonanciát. Szakmailag szörnyű, hogy ilyen van délután 5-kor, mégis imádom, ha elvonatkoztatok a saját ízlésemen kívül minden mástól. :)

Ha 15-tel több lennék, nem szeretném.
Milyen értelemben szörnyű szakmailag?
 #163390  Szerző: markfelt

A Cooky mix okoz némi kognitív disszonanciát. Szakmailag szörnyű, hogy ilyen van délután 5-kor, mégis imádom, ha elvonatkoztatok a saját ízlésemen kívül minden mástól. :)

Ha 15-tel több lennék, nem szeretném.
 #163384  Szerző: noartist

Sakál írta:
exfm írta:
nyikolaj írta:Kicsit visszatérve a Debrecenre...Debrecen akkor élte irigyelt rádiós fénykorát,amikor a(helyi) R1 mellett még ott volt 3 helyi ker egymás mellett. (Gold,Fun,Fm95) 2007/2008 ha jól emlékszem.
OFF - ezért elnézést kérek.

A Mennyiségi fénykorát talán abban az években élte. A minőségit valamivel korábbra tenném.

Igazából az akkori Rádió FM95 volt az akkori brand és ott volt még az ős City is vagy a Lady, Cívis. Ezek a rádiók érezhetően foglalkoztak a hallgatókkal.. (Itt most nem arra gondolok, hogy töménytelen játékpénz állt rendelkezésre, hanem arra, hogy például a hallgatónak volt lehetősége hozzászólni több műsorhoz is.)

Én itt Debrecenben azt hiányolom a legjobban, hogy nincs egy olyan rádió ami a nulláról kezdene építkezni és teljesen új hangokkal, eddig nem hallott ismert arculati elemekkel, műsorokkal örvendeztetné meg azokat - akik nemcsak kívánságműsorokra, toplistákra, közlekedési és DKV információkkal tarkított reggeli, napközbeni, délutáni műsorokra, stb... vágynak. (Hozzáteszem, hogy nem akkora a város, hogy állandóan nyomni kell a közlekedési és trafi infókat) Nem szeretnék én műsorötleteket adni, de kereskedelmi rádiózni másmilyen sablonnal is lehet.

Az elmúlt években én egy nagy átjáróházhoz hasonlítanám a Debreceni piacot. A műsorvezetők vándoroltak egyik rádióból a másikba, így most hallgatva a 2 médiumot olyan az érzésem mint ha csalamádét ennék. Mégpedig olyat amelyben van City, Rádió1, Abakusz, MaxFm, Fm95, Gold, Retro Friss, DTV.. Természetesen boldogulni kell viszont, ha állandóan ugyanazok vannak a kirakatban - hosszú évek után nem biztos, hogy érdekesek lesznek.
(Hozzáteszem, bajom egyikkel sincs.)

Számomra kicsit unalmas most a hangkép, de remélem a következő években ez változni fog.
Természetesen a javára.
Honnan szedsz teljesen új hangokat? A legtöbb mai fiatal elvérzik ott, hogy kéne tudni olvasni. Nem lehet esetleg, hogy a hallgató nem is akar úgy bekapcsolódni a műsorokba, mint a 90es években, amikor ez az egész még egy új és érdekes dolog volt?
Sokan pedig tudnak olvasni, sőt, még fogalmazni is- választékosan! :) A gond inkább az -szerintem-, hogy hiába szeretne az a kis réteg is ebben a világban dolgozni, még rádióstúdióban sem volt soha, pedig szeretné kipróbálni mindezt- nyilván nem úgy, hogy rögtön bedobják a mélyvízbe.
Lennének új, tehetséges arcok, de miért nem foglalkoznak velük?
(ez akár vonatkoztatható rám is..)
 #163368  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:- "...Délelőtt 10-től délután 5-ig itt a legnagyobb a változatosság!..."
Hát, akkor bizony elég elbaszott lehet minden más!
ha ők mondják, akkor minden bizonnyal...
 #163367  Szerző: kukac

admin írta:Nekem úgy tűnik, nem igazán tudnak mit kezdeni azzal, hogy ide került a MS, meg egy valag hallgató, aki 30 fölötti.

Sarah McLeod - He Doesn't Love You Tommyboy mixben reggel pont ilyen helyzet. Mit keresett ez ott?
...pont valami hasonlón gondolkodtam én is, amikor ezt meghallottam. Tisztában vannak egyáltalán vele, hogy ki a célcsoport?!.. Egyáltalán milyen épkézláb indokkal kerül egy ilyen dal adásba?
 #163364  Szerző: markfelt

Nekem úgy tűnik, nem igazán tudnak mit kezdeni azzal, hogy ide került a MS, meg egy valag hallgató, aki 30 fölötti.

Sarah McLeod - He Doesn't Love You Tommyboy mixben reggel pont ilyen helyzet. Mit keresett ez ott?
 #163361  Szerző: oldman

A hajnali hírek tele van hibával. Pl régi hírt is raknak a blokkba. Ez csak azért gáz, mert van, amelyik egy hétnél is régebbi, és az időhatározók rosszak így. Minimum újra kéne mondani őket.
A feles hírek után simán az óranyitó van betéve, ami azt mondja, hogy egy újabb zenei óra indul. Apróság, de mégiscsak ez az egyik legprofibb rádió most.
 #163354  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
admin írta:Nem, nem felejtős, tökéletes nincs, a 96.4-nél pedig lényegében bármi jobb. A 98.6 szerintem ott van az MTVA-nál, így az nem mehet, a 95.3 viszont simán.
Amúgy meg: a 98.6 miért nem lehetne? Tudtommal a neo egyik frekvenciáját a kossuth-hoz adták. :|
A 98.6-ról pedig lemondhatnának akkor....vagy épp használják?
Bármikor kellhet. ;)
http://www.mediainfo.hu/hirek/article.php?id=43240
  • 1
  • 786
  • 787
  • 788
  • 789
  • 790
  • 1035