Hogy én nekem mennyire elegem van a postából a gls-ből és minden csomagküldőből!!!
- A posta elkeverte egy csomagom, 2 hét késéssel elvileg ma kapom meg.
- Rendeltem egy elektronikai eszközt az egyik boltból GLS kiszállítással, és csomagpontra kértem az árut. Erre hív a futár, hogy ott van a lakásomnál. Mondom jó, én a munkahelyemen vagyok a város másik felén, és amúgy is csomagpontra kértem. De hogy neki ez van megadva. Oké. Megbeszéltük, hogy másnap DÉLUTÁN hozza ki, a barátnőm már otthon lesz. Erre nem jön, hívom a boltot délután 3-kor, hogy mi van. "A futár 10:30-kor járt ott, de nem volt otthon senki" Áááá. Megkaptam a futár számát, felhívtam 3:15 fele. Mondja, hogy jó, 4-5 óra között hozza, 1km-en belül volt. Csak nem jött. Este hívom a GSL ügyfél-szolgálatot: "A csomag visszafordításra került, mert nem sikerült kézbesíteni"
-Még 4 hete rendeltem 6 széket, megbeszéltük, hogy a délutáni órákban szállítsanak. Erre most hív a futár, hogy mindjárt itt van. Fain, én is meg a csajom is dolgozunk, nincs otthon senki.
ELVILEG 1-kor jön vissza, de el kell könyörögnöm magam a munkahelyről, holott lenne dolgom bőven.