RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#163667  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Provident meg Cofidisszel se lesz a tiéd...
És az "alap melyre építhet"-el mivan?
 #163662  Szerző: Wolfman

Ilyen képzésekkel nincs tapasztalatom, de több ismerősömről tudom, hogy a Corvinusra ment.
(Kunfalvi Nóra már nincs ott, nyugi :D)
 #163600  Szerző: djlacee

Savaria Egyetemi Központ
 #163591  Szerző: noartist

Lassan tényleg el kell döntenem, hogyan tovább. Jelenleg a Zsigmond Király Egyetem Médiatudomány képzése a kiszemelt, és igen, fizetős.
Ha valakinek van tapasztalata más intézményekkel, legyen az akár pozitív, akár negatív, ne habozzon, ossza meg itt, esetleg privátban.
TV2 Akadémia kizárva! :)
 #163469  Szerző: Csongii

Nagyon peches vagy, ezt tudom csak mondani.
Én az utóbbi 1 évben többször rendeltem ezt-azt, mindig odajött ahova kértem.
A mobiltelefon a pickpackpontra, a légterelő az otthoni címemre. Stb. :)
 #163431  Szerző: LuciFerko

Hogy én nekem mennyire elegem van a postából a gls-ből és minden csomagküldőből!!!

- A posta elkeverte egy csomagom, 2 hét késéssel elvileg ma kapom meg.
- Rendeltem egy elektronikai eszközt az egyik boltból GLS kiszállítással, és csomagpontra kértem az árut. Erre hív a futár, hogy ott van a lakásomnál. Mondom jó, én a munkahelyemen vagyok a város másik felén, és amúgy is csomagpontra kértem. De hogy neki ez van megadva. Oké. Megbeszéltük, hogy másnap DÉLUTÁN hozza ki, a barátnőm már otthon lesz. Erre nem jön, hívom a boltot délután 3-kor, hogy mi van. "A futár 10:30-kor járt ott, de nem volt otthon senki" Áááá. Megkaptam a futár számát, felhívtam 3:15 fele. Mondja, hogy jó, 4-5 óra között hozza, 1km-en belül volt. Csak nem jött. Este hívom a GSL ügyfél-szolgálatot: "A csomag visszafordításra került, mert nem sikerült kézbesíteni"

-Még 4 hete rendeltem 6 széket, megbeszéltük, hogy a délutáni órákban szállítsanak. Erre most hív a futár, hogy mindjárt itt van. Fain, én is meg a csajom is dolgozunk, nincs otthon senki.

ELVILEG 1-kor jön vissza, de el kell könyörögnöm magam a munkahelyről, holott lenne dolgom bőven.

:gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #161827  Szerző: noartist

admin írta:Nem tudom, mire kell a pénz, és mennyire egetrengetően fontos, de ha csak egy mód van rá, semmiképp ne Providentezz vagy Cofidisezz.

Oldd meg pénz nélkül, vagy mondj le a dologról. Adott esetben kérj kölcsön ismerőstől.

Cofidis / Provident és egyéb gyorskölcsönök = a vég.
+1
 #161817  Szerző: frekivadasz

Adminnak igaza van, ezeket soha, semmilyen körülmények között!

Értem a helyzetet, de javaslom, inkább várj még néhány évet, és addig szépen tedd élére a pénzt, legyen az az önerő tényleg önerő. Azon kívül legyen még tartalékban egy milliód a nem várt kiadásokra (ilyen-olyan ügyvédi költségek, közjegyző, vagyonosodási adó - ha érint, bár első ingatlannál talán ez nincs).

Megfontolandó egy (vagy több - pl. családtag nevére) előtakarék indítása, pl. Fundamenta, évi max 75ezer forintot igényelhetsz vissza szja-ból, ezzel is növekszik a tőkéd, valamint valamennyit kamatozik is.

Ha ez megvan, akkor jöhet valami értelmes, alacsony kamatozású lakáshitel, természetesen az is minél rövidebb futamidővel.

Bár nekem második ingatlan lesz, az első 4 hónap múlva végre tényleg saját lesz 15 évnyi hitel után, de ugyanezt tervezem, és a fentiek alapján, szóval üdv a klubban.

Itt is érdemes nézelődni: http://bankmonitor.hu/
 #161814  Szerző: markfelt

Provident meg Cofidisszel se lesz a tiéd...
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 541