RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163491  Szerző: Dani

noartist írta:
Magyarország erősödik!
Köszönöm, ennyi elég volt a Rádió 1-ből.
Balázséknak meg van gyomruk ezt reggelente félóránként meghallgatni. Kiváncsi vagyok, mikor állnak fel. Azt igérték, ha nagyon cikis lesz a helyzet, garantálják, hogy felállnak és nem csinálják tovább...
 #163490  Szerző: noartist

Magyarország erősödik!
Köszönöm, ennyi elég volt a Rádió 1-ből.
 #163475  Szerző: markfelt

Ez megint felbugyogott a derítő aljáról, és megint ugyanúgy röhögök rajta.
Az év interjúja szerintem.

http://coub.com/view/dkdqw
 #163473  Szerző: noartist

mlaszlo írta:Közel egy hónappal azután, hogy megszűnt a Class FM analóg sugárzása, van még értelme a hasztalan keresed a klassztalan slágerezésnek? Előtte sem tartottam jó ötletnek, de most már abszolút értelmetlen. Marketingből mindenhol azt tanultam, hogy ha konkurenciát említünk, cikizünk az azt jelenti, hogy mi semmivel sem vagyunk jobbak mint a versenytársak és nem tudunk saját ötletekkel előre törni.
És ez így is van.
 #163472  Szerző: exfm

kukac írta:
exfm írta:
mlaszlo írta:
Már többször említve lett, hogy 4 év óta sok minden változott, ha lenne 2 országos kereskedelmi rádió még, mint a 2000-es években, akkor lehetne olyan a Rádió1, mint volt, de most, amikor mindössze egy országos zenei rádió van, plusz a terjeszkedő Rádió1, akkor nem biztos, hogy okos döntés ezt a vonalat vinni tovább, pláne ha a volt Class FM hallgatók megszerzése is a cél.
Igazából a Rádió1 küldetésébe és céljaiba most nagyon sok mindent bele lehet látni. Lehet szakmaiságot, szakmaiatlanságot, politikát, stb....

Ellenben, ha tudtok olyan városi rádiót, amely igazán szakmai, kreatív és érezhetően azon dolgozik, hogy legyen minél több hallgatója, akkor nyugodtan linkeljétek nekem privátba az online streamet.

Köszönettel fogadom, ha minőséget hallgathatok. :)
és majd te fogod eldönteni, hogy az szerinted kellőképpen "szakmai"-e vagy sem... lol

Ne haragudj nem szeretnék személyeskedni. Úgy gondolom, hogy addig amíg nincs igazán definiálva a magyar kereskedelmi rádiózásban az, hogy mi számít igazán szakmainak és mi nem addig engedd meg, hogy a fentieket a saját értékrendem (és tapasztalataim) alapján mérjem le.
Köszönöm!

Hasonló jellegű kommentre a jövőben nem reagálok!
 #163471  Szerző: mlaszlo

Közel egy hónappal azután, hogy megszűnt a Class FM analóg sugárzása, van még értelme a hasztalan keresed a klassztalan slágerezésnek? Előtte sem tartottam jó ötletnek, de most már abszolút értelmetlen. Marketingből mindenhol azt tanultam, hogy ha konkurenciát említünk, cikizünk az azt jelenti, hogy mi semmivel sem vagyunk jobbak mint a versenytársak és nem tudunk saját ötletekkel előre törni.
 #163453  Szerző: altermanus

ayala írta:Ha jól emlékszem, nem is olyan régen Admin írta, hogy jövőre úgyis kapnak szájkosarat.

A helyzetet én is így látom... most az elején szándékosan rájátszanak mindenre, hogy ők a faszagyerekek, és tényleg azt csinálnak, amit akarnak, aztán mire mindenki megnyugszik, hogy azt a műsort hallgatják, amit megszerettek, addigra majd szépen lassan visszavesznek ebből.
pont erre gondoltam...
 #163452  Szerző: adam1400

19 előtt Kygo - Here for you erre reklám után Stay :D
 #163451  Szerző: ayala

Ha jól emlékszem, nem is olyan régen Admin írta, hogy jövőre úgyis kapnak szájkosarat.

A helyzetet én is így látom... most az elején szándékosan rájátszanak mindenre, hogy ők a faszagyerekek, és tényleg azt csinálnak, amit akarnak, aztán mire mindenki megnyugszik, hogy azt a műsort hallgatják, amit megszerettek, addigra majd szépen lassan visszavesznek ebből.
  • 1
  • 783
  • 784
  • 785
  • 786
  • 787
  • 1035