RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163809  Szerző: Attis

[quote][A vételkörzet van elkúrva?/quote]
Hát......
Nyilván nem arra gondoltam, csak egy nagyon szerencsétlen freki ez. A 105,8 nagyon erős, már Balatonbogláron belekavar. A borkombinátnál pl. teljesen megölik egymást.
 #163808  Szerző: markfelt

A vételkörzet van elkúrva?
 #163804  Szerző: Attis

admin írta:Magyar zene: szerintem itt is csak formai okok miatt nem kaptak felmentést, szeptember 30 után el se bírálhatta volna a Médiatanács, mint a cikk is írja.

Majd jövő szeptemberig kihúzzák, addig meg leszarják, kapnak érte egy minimális büntetést, oszt kész.
A hálózatba kapcsolt frekikkel lehet ez nagyobb gond. Ki tudja, hogy az Ozone mennyit vállalt.
Ma 10 és 12 között a 105,7 vételkörzetében (nagyon el van qrva) voltam, kb. minden második zene magyar volt.
 #163791  Szerző: troll

Jozsfm964 írta:Ja a DJ Factory. Én is tudok előre felvenni mixet és lejátszani. Nem nagy durr...
... és ennek ellenére sem vagy hallható sehol. Na, ezen kellene elgondolkodni.
 #163790  Szerző: zenefalo

Pedig az lett volna célszerű, hogy a Class FM elhallgatása után, idecsábítják a hallgatóságot azzal, hogy hasonló zenei stílust vesznek fel. De semmi ilyen irányú változás nincs. :gülü:
 #163789  Szerző: Dani

Jozsfm964 írta:Azt gondoltam én naív, hogy ha már újraindulnak, kicsit változik a zenei kínálat. De gyakorlatilag ugyanolyan hallgathatatlan mint eddig, vagy más hasonló tömegrádió, amiben 2-4 óránként (Karácsonyi zene fél óránként ugyanaz) ugyanaz a sláger megy. Magyar zene is silány, pedig vannak nagyon is magyar zenei művek amiket be lehetne emelni a műsorba. Stílusban is szinte ugyanazok szólnak. Szóval változatosság nuku. A morning show-n kívül nem nagyon van miért hallgatni. Ja a DJ Factory. Én is tudok előre felvenni mixet és lejátszani. Nem nagy durr...
Igen, nagyon hiányzik az éterből egy régebbi zenéket játszó rádióadó. Kellene nagyon egy olyan rádió, amelyik előveszi a kétezres évek zenéit, túl sok a main stream adó. Persze azokat is változatosan, nem mindig ugyanazokat játszva.
 #163786  Szerző: Jozsfm964

Azt gondoltam én naív, hogy ha már újraindulnak, kicsit változik a zenei kínálat. De gyakorlatilag ugyanolyan hallgathatatlan mint eddig, vagy más hasonló tömegrádió, amiben 2-4 óránként (Karácsonyi zene fél óránként ugyanaz) ugyanaz a sláger megy. Magyar zene is silány, pedig vannak nagyon is magyar zenei művek amiket be lehetne emelni a műsorba. Stílusban is szinte ugyanazok szólnak. Szóval változatosság nuku. A morning show-n kívül nem nagyon van miért hallgatni. Ja a DJ Factory. Én is tudok előre felvenni mixet és lejátszani. Nem nagy durr...
 #163673  Szerző: markfelt

Magyar zene: szerintem itt is csak formai okok miatt nem kaptak felmentést, szeptember 30 után el se bírálhatta volna a Médiatanács, mint a cikk is írja.

Majd jövő szeptemberig kihúzzák, addig meg leszarják, kapnak érte egy minimális büntetést, oszt kész.
 #163665  Szerző: Sakál

Gr3g0ry írta: Nem kell 24/7 tolni a műsort,lehet néhány órás (beszélgetés) is.
Úgy meg aztán pláne oda lehet szoktatni a tömegeket (nem)
  • 1
  • 776
  • 777
  • 778
  • 779
  • 780
  • 1035