djlacee írta:De azért azt lássuk be, bár sokszor említettem: a törvény szar a nagy arányokkal, ami halgathatatlanná tesz bármilyen rádiót, minimum az egyik napszakbanPontosan ez a lényeg, és ezen az igencsak tűzközeli Rádió 1 kellő lobbyval most tudna változtatni.
Nem az a megoldás, hogy összevállalnak mindent, aztán elsumákolják, mert ők azok, akik, hanem az, hogy szólnak Papának, aki elintézteti Tónival, hogy kerüljön ki a picsába a törvényből ez a kibaszott magyar zenei kvóta.
Több, mint 4 éve vár erre az egész rádiós szakma. Én értem, és tudom, hogy a R1 emberei full lenézik az egész szakmát (mármint a többieket), néha jogosan, néha nem, de ettől függetlenül ez közös és tartós érdeke mindannyiunknak, sőt, még a politikusoknak és a hallgatóknak is, hogy ez a téboly megszűnjön végre.
Persze, hogy felemelem a hangomat a sumákolásért. De csak azért, mert nem tesznek semmit. Az, hogy felmentést kérnek (amit nem kaptak meg végül), egy kurva vicc, ráadásul elég arrogáns vicc, nem pedig érdemi cselekedet.
Én értem, hogy a Simicska rádiók emberei anno leszarták a kérdést, és csak bólogattak, de azért a R1-nél egy szakmailag jóval felkészültebb stáb van, aki igazán meggyőzhetné érvekkel, de legalább SZÁMOKKAL az illetékeseket, hogy ez így szar, sok, vállalhatatlan, nincs értelme, igen ártalmas a rádiós piacnak.
Még a propagandának is.